Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Serwis o Moderatorach. Zajrzyj Koniecznie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42828)

Oxygane 20-07-2005 11:01

Serwis o Moderatorach. Zajrzyj Koniecznie!

Chcialbym wszystkim oglosic, iz wraz z Parysem i Raulem (w bardzo malej czesci :P) przez ostatnie dni pracowalismy nad stworzeniem serwisu poswieconego moderatorom z tibia.pl. Strona jest dostepna pod adresem www.Tibia-moobs.prv.pl znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul. Mozecie poczytac opinie Yona, Zaglady oraz innych uzytkownikow na temat moderacji naszego forum. Jest tam masa zabawnych cytatow oraz forum na ktorym mozna porozmawiac o kazdym z czlonkow tibia.pl team'u. Omalo zapomnialbym o galerii zdjec, ktora jest stale aktualizowana. Nie brakuje tam takze humoru, mozecie przeczytac niezwykle zabawna bajke o Gremlinie. Zapraszam do zapoznawania sie z tym serwisem.
www.Tibia-moobs.prv.pl

Wyglaszajce tutaj swoje opinie na temat tej strony. Piszczcie, co powinnismy jeszcze na nia dodac, a moze cos usunac? Kazda wskazowka bedzie bardzo cenna.

@Do nie wtajemniczonych moderatorow:
Mamy zgode "wladz" serwisu na rekalmowanie naszej strony tutaj.

Pozdrawiamy, Tibia-Moobs Team.

djkuter 20-07-2005 11:15

fajne polecam

Dabek 20-07-2005 11:16

O.o, nudzi się wam?:P

Vanhelsen 20-07-2005 11:21

R O T F L ! ! !

Co za lizodupstwo 8o8o8o

A tak na serius, fajna stronka :D gratz pomysłu ;)

spider-bialystok 20-07-2005 11:27

Cytaty sa fajne^^.

hoomik 20-07-2005 11:28

ej kurde, a gdzie na forum "powysmiewaj sie z usera hoomika"? :<

Evul Tibian 20-07-2005 12:09

Ciekawy pomysl, zobaczymy jak strona bnedzie sie rozwijala

Maciosek 20-07-2005 12:34

Strona fajna, niektóre texty są naprawde śmieszne, drzewo wisielców (prawie z krzesła spadłem). Jestem ciekaw dalszego rozwoju stronki. Czekam również na nowe, śmieszne wywiady.

Chopkers 20-07-2005 12:49

fajne zdjecia xD
dobry pomysl
i +30 dni ode mnie :P

Shanhaevel 20-07-2005 14:36

"Szybki wywiad z tym przeciętnym użytkownikiem". Phew. :D

Stronka fajna, lay przejrzysty, cytaty niezłe. :)

gorgi 20-07-2005 20:21

włączyłem, zobaczyłem, spadłem, wstałem, napisałem, i nadal rotfl :P

Oxygane 20-07-2005 20:32

Zamiescilismy wywiad z Gremlinem i Polinem oraz opinie Barona Kaldricka i Taube. Zapraszamy do lektury. Do naszej ekipy dolaczyl rowniez nowy redaktor - Iron Guridan.

Parys 20-07-2005 20:38

Ze swojej strony, chciałbym bardzo prosić moderatorów, aby przesyłali oni swoje zdjęcia. Chcemy, aby to był serwis o wszystkich moderatorach. Komentujcie też troche, to będziemy wiedzieli co robimy dobrzem a co źle. Enjoy! :)

eerion 20-07-2005 20:48

hehe.
Musze przyznać że podoba mi się.
Choć troche dziwnie się czuje to szczere brawa dla Oxa ^^
Całą stronę pochłonąłem na raz i czekam na kolejne teksty :D

Maethi 20-07-2005 23:33

Extra serwis.

Drzewko Wisielców "Dob" jest extra. No i te artykuły.

Pupilka 21-07-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
R O T F L ! ! !

Co za lizodupstwo 8o8o8o

A tak na serius, fajna stronka :D gratz pomysłu ;)

nah, wydaje mi sie, ze to nei ma nic wspolnego z lizodupstwem, raczej mam nadzieje, ze bedzie to obiektywna strona z tzw. konstruktywna krytyka, zabawnymi komentarzami itp. w koncu miodkowie to tez ludzie i tez bywaja nupkami i rowniez z tego wyrastaja. na razie podoba mi sie. obawiam sie tylko, ze pozapisuja sie nupki, ktore podostawaly bany itp. tutaj i tam beda wierzgac i klac na miodkow, a sadze, iz nie o to chodzi.

Oxygane 21-07-2005 13:20

@up
Dokladnie, nie o to chodzi. Jesli na naszej stronie zobaczymy jakies przejawy chamstwa czy niesmaczne komentarze wzgledem moderatorow uzytkownik ktory je pisze zostanie z cala pewnoscia ukarany.

Celem powstania strony bylo i nadal jest przyblizenie moderatorow do userow. Ludzie ktorzy przeczytaja ich zabawne wypowiedzi czy wywiady moze dojda w koncu do wniosku, ze moderator to tez czlowiek i nie musi byc z gruntu zly z tytulu pelnionej przez niego funkcji.

@Down
Skoro to tak malo roboty, to dlaczego Ty niczego nie zrobisz? Widze, ze nie masz pojecia o jportalu jak i innych aspektach powstawania strony, wiec go away.

Jasiex 21-07-2005 15:22

heh to jest zrobione z Jportalu :) Dużo roboty nie było :) Ale gz dla was za pomysł :P Trzeba rozwinac forum :)

Parys 21-07-2005 15:30

@up
Chłopcze, nawet nie wiesz, jak się mylisz. Samo wypełnienie treścią to kupa pracy. A konfiguracja? Zresztą źródł jportal`u zostało zmodyfikowane. Więc to nie jest tak chop siup.

Radello 22-07-2005 14:08

"znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul"

Haha te zdanie wymiata napisales to jakby to byly wywiady z prezydentem,papierzem....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36.