![]() |
Sorry
to mialo wyglądac tak Temat: Oplaca się czy nie Treść: PLZ powiedzcie czy oplaca sie miec domek we dwoch--12 kratek bo lozka zajmuja 4.PLZ prosze o odpowiedzi |
Raczej nie-domek tot aki drugi depot, a jak 2 osoby go beda dzielic to beda sobie nawzajem podkradaly...Ja bym ci nie radzil(chyba ze twoj wspollokator to twoja 2 postac, twoj brat albo cos podobnego:)
|
Jeśli drugą osobą bardzo dobrze znasz i jej ufasz, to możesz z nią zamieszkać. Ale 12 kratek to w sumie dosyć niewiele, będziecie się tam cisnąć :/
Edit: Usunąłem ten pierwszy post, wedle sugestii :> |
Zdecydowanie sie opłaca jeśli.....
Siemka Wszystkim...
Zdecydowanie sie opłaca jeśli..... jest to bliski kolega Twój, najlepiej jak byś znał go z RL. A Jeżeli masz możliwość kupienia tego domku tylko dla Siebie bez osób trzecich to tak będzie lepiej dla Ciebie bo będziesz miał pewność, że Typek Ci nic nie Zakosi. Moim zdaniem 12 kratek stanowczo wystarcza, bo możesz sobie popakować wszystko do bp. Chyba że chcesz mieć na wystawe (pokaz) to wtedy powinieneś pomyśleć o więcszym domku - najlepiej w centrum miasta. ;) POzDrO dla WszystKich Trimera Gladiator Er - pallek lvl: 23+ dyst: 71+ shield: 52 mlvl: 11+ ~~ Remember Gladiator Er ~~ |
moim zdaniem sie opłaca. sam dziele jedno pietro z kolegą a piętro ma 13 kratek (domek rodzinny;) ) postawiliśmu sobie po skrzynce i po półce ... i każdy chowa swoje żeczy do swoich "małych depotów" (dobrze odmieniłem ??) i jest luzik...znamy się bardzo dobrze i sobie ufamy ogolnie jrest to 7 osobowa rodzina :) ale jest świetnie więc jeśli masz okazje kupna moim zdaniem się opłaca..ale nie kładzcie dużo żeczy na ziemie :P
|
Jak ci sie nudzi to kup se domak ale nie jest zbyd wielki
|
jak nie stac cie na to zeby kupic wiekszy lub tego kupic i mieszkac w nim sam to mieszkaj z qmplem ale ja teraz se kupuje domek co ma 13 kkratek i mysle ze strarczy :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |