![]() |
PK Dolera <tibia.de> LOOT O.o !!!!
No comment, filmik jest z tibia.de, NAPRAWDE WARTY OBEJRZENIA !!!!!
http://rapidshare.de/files/3165760/hahahaaha.rec.html P.S. NIE MÓJ ;p |
Hail PvP Enforced :D
Za***isty loot, w zyciu tyle uhów nie widziałem :baby: Fajny jest motyw, że nie ma exhausted i gfb lata az miło :D |
Ja*******e też bym tak chciał O LOL !!!!!!Ściągnijcie ten film omg!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o 8o 8o 8o 8o :cup: :cup: :cup:
PS:To jest jeden z najlepszych filmików PK JAKIE WIDZIAŁEM :cup: |
zaje..... filmik typo mial lootu co niemiara:) spoko filmik warty obejrzenia
|
Kurde ile to wazylo :P tez tak chce xD tylko ciekawe jak on sie z tym zabral... xD
|
pvp enforced rox. Filmik fajny. Dawac wiecej moze cos z inferny?
|
OMFG prawie 10k oz ciekawe co kolo z tym zrobil, naprawde wyrzucil do lawy??!!
@Down Czy ja wiem...zobacz gdzie stali, na pustyni, tam nikt nie chodzi. Ten pkey pewnie specjalnie tam poszedl zeby poszukac afkerów :P |
LOL co za filmik
Co za koleś !! Ale miał farta że spotkał tyle ludzi afk 8o chociarz troche mi to smierdzi bo nie wydaje mi sie zeby tyle osób na e-pvp stalo afk X(
|
Cytuj:
Lol najpierw popatrz potem pisz X( ten film jest z dolery -.- dobra sorry..... za szybko przeczytalem :p |
Cytuj:
|
Omfg alefajny film!!
Ten kolo to jakiś ćwok jak nprawde wywaliłte 10 k do lawy!!! p.s. Ale se przynajmniej 3 lvle naraz nabił. http://www.poppartia.blog.onet.pl/ |
Niezle niezle ;)
PROSZE ZROBIC LUDZIA TA PRZYJEMNOSC I NIE MOWIC O LOOCIE ;/ |
Gz lootu : <no loot spoiling> ;p
|
a zastanawialiscie sie chociaz jak tam wejsc?
|
Cytuj:
a ten niżej pod toba, a nademną podaje loot dokladny :P a ja mam pytanko jak tam dojsc? jakie klucze i skad je wziac? |
****... UBIL 70+ A JAKI LLOOT I DO LAVY omg!! :evul: Hardcore
|
Na filmie nie widać czy wwalił to do lawy, z treści postów na WoT.de wynika ze tego nie wyrzucił.
|
Ale mial chłopak farta 22:59 You see a backpack (Vol:20).It weighs 91061.9 oz. <--to mnie dobilo 8o
LOOT SUPER ! :) |
ja myślałem że takie rzeczy sie nie zdarzają, boże , kolo miał farta jak.....
|
Fuck Artisto Sux !!
Po co zdradzasz loota ?!?!!? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |