![]() |
CHALLANGE
poiwedzial by kto gdzie kupic challange spell PLZ!!!!!!!!!
bo qrde juz mi sie znudzilo szukanie za duzo kasy na stati poszlo...:] a i prosil bym o miare dokladna wytlumaczenie gdze jest ten w venore |
Czar Challenge mozna kupic w venore na dole pod depo u Asrak'a potrzeba pacc na ten czar
|
Na Edronie powinno być! Masz tu mapkę:
http://www.tibia.pl/map_edron.php Numer 17... Jeśli tam nie będzie zajrzyj pod depo Venore. Na najniższym poziomie jest Asrak - wygląda jak Mino Guard. |
po pierwsze mam pacca gdzie jest eremo kumpel mowilz e u niego mozna kupic...
|
Cytuj:
|
U eremo to aol za 50k można kupić, albo sprzedac bodjże broken amulet (też za 50k)
|
z tego co wiem to u eremo MOŻNABYŁO kupić aol , teraz jest zamiast tego broken amulet i mozna go tylko sprzedac , ale to nie na temat ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety mam pacca i nie moge kupić u Asrak'a poniewaz ma tylko czary do 3 mlvl |
Cytuj:
Na Edronie w Noodles Academy of Modern Magic tez nie posiadaja!!! |
Jedynie gdzie mozna kupic Challange to u Eremo. Płynie się do niego z wyspy Cormaya
|
Tak więc, Challenge można kupić u Eremo za 2000 gp jest to czar tylko i wyłącznie dla Elite Knights (knight, konto pacc, wykupiona promocja).
Jeżeli chodzi o amulety, to Eremo sprzedaje dwa AOL (now pogorszona wersja), i chyba amulet of protection. I skupuje stare wersje AOL (obecnie broken). Ma on również po 1 czarze dla pozostałych profesji. Dla druida jakiś nędzny Wild growth :(. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |