![]() |
Nowe światy
Wystartowały 2 nowe światy non-PvP:
Luminera w USA oraz Refugia w Niemczech. Oczywiście przez pierwsze dni ich istnienia jedynie gracze z Premmium Account będą mogli sie na nie zalogować, ograniczony będzie też limit graczy aby uniknąć zbytniego zatłoczenia Rookgardu. Jak widać CipSoft w przygotowaniach update'u nie zapomina o tych którzy pragną rozwinąć skrzydła na świeżo powstałych światach... oby tylko ów update udowodnił że nie zapomniano też o reszcie graczy i nie zawiódł pokładanych w nim nadziei. |
Boze... kolejne dwa? co za duzo to nie zdrowo omg.
|
Nice. CIPy duzo tego robia... Ciekawe kiedy update bedzie...
|
Swiaty powstaja i powstaja a Update jak niebylo tak niema :P
|
OMG ! Znowu nowe światy !? Najlepsze jest to, że na tibia.com jeszcze nie ma tego newsa a ja już mam założoną postać ^^
|
@fuwa~
zamiast sie tu wymadrzac ujckus i prawic moraly o update lepiej lec poexepic, wkoncu masz 300 k w plecy :< hmmm co zaduzo to niezdrowo po co tego tyle niby tak ze non pvp ale tak szybko ? btw kiedy powstana servy w polsce ? ]:-> <joke> |
Hehe fajnie...
No i znów nowe non pvp i tak ma być! Ale i tak nie przejde z Thori, bo mam za dobrego kolege...
PS: Fajne nazwy :D |
Moim zdaniem tworzenie kolejnych 2 serwow jest bezsensowne. Choc moze niektorzy innaczej uwazaja. Cip Soft powinien teraz zajmowac sie updatem, zeby byl bardzo dobry.
|
Sproboje sil na Non-Pvp nigdy tam nie gralem :) bo pykam na Infernie . Polacy na Refugie i msg me stworzymy jakas gildie moj nick Xa'nadu
|
Mam pytanko...
Dlaczego te światy są jeszcze wyłączone, i na www.tibia.com nie ma jeszcze żadne wzmianki na ich temat? |
Mogli by juz przystopowac i update zrobic :/
|
Cytuj:
|
Hmm.. A może to jest podpucha i zaraz będzie test server? xD <marzy>
|
No nareszcie nowe światy non pvp 8o Kto idzie na Luminere? ;)
Ale te nazwy to mogli by już lepsze wymyśleć.. @down Niektórzy chcą mieć nowe światy non pvp. A pvp jest o wiele więcej, więc nam też coś się od życia należy :P |
odpier****ja tylko, zamiast dac juz ten update to oni jakies nowe swiaty i to jeszcze non pvp ....
|
Niech Update a nie nowe serwery :P 8o
|
Wg mnie Cipy odciągają uwage od update i możliwe, że coś im nie wychodzi :p
|
i bardzo dobrze! przynajmniej mniej typa na starszych :) ale i tak czekam na updejta (sianko na pacca juz lezy na biurku) :D
|
Ciekawe ile jest tych świtów już ??Chyba bende tam grał :)
Jak brzmi stare polskie przysłowie ,,Do trzech razy sztuka " ciekawe czy sie sprawdzi :) :p :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |