![]() |
3 pytanka apropo pall ;)
Mam 3 pytanka na ktorych nie znalazlem odpowiedzi ;D
1) Dist 70 lepiej jest walic ze strzal czy walic boltami, strzaly mozna "summonac" i sa tansze (cale 1gp) no to jest i oszczednosc i palenie many ale jednak bolty sa poterzniejsze tak wiec co lepiej?! 2)Czy jest sens aby dobic shielding zeby go podwyzszyc, przyklad ktos ma skile 70\50 jeest sens nabijania samego shieldu? np ze swordem na dwarfach? 3) no i ostatnie tak przy okazji zeby nie dawac nowego tematu w innym dziale ;) czy jesli na Isle Of Kings dam logout lub mnie poprostu kiknie to co sie bedzie ze mna dzialo po zalogowaniu (przyjmijmy ze nie musze nic placic i nie zlamalem regulamiu zakonu)?! P zalogowaniu sie pojaiwe sie na wyspie, czy wroce gdies indziej bez mozliwosci powrotu na wyspe?! Zgory thx za odpowiedzi |
1) bolty, więcej dmg
2) nie, pall i tak stuka na odległośc 3) pojawisz się na wyspie |
1. Moim zdaniem lepiej rób hmmy i kup strzaly/bolty, wyjdziesz na tym lepiej.
Co do 2 nastepnych pytan j/w. |
1.zalezy na czym chcesz expic tzn. jezeli np. w tombach na poziomie gdzie jeszcze sa skele to wedlug mnie strzaly...
2.ze swordem nie ma sensu, ale lepiej se cos zlurowac do treningu(tak zeby rosl shield...) 3.nic sie nei stanie, jezeli dasz logout na tej wyspie, po zalogowaniu nadal bedziesz na niej... |
1. Jesli nie masz problemu z gotowka to generalnie bolty.
2. Jesli masz zamiar korzystac z dobrodziejstw dobrego eq i robic za blokera na wyzszym lvlu to mozesz trenowac shielda. Ale nie oplaca sie go trenowac nie bijac przy tym samym dysta, shielda samego sie nie trenuje. Jesli nie zamierzasz blokowac - nie trenuj, zajmij sie expem, szybciej dyst wtedy skacze. 3. J/w. |
Cytuj:
2)Raczej nie 3)--- |
1. Na Lepsze Potwory (Dragi GS DL) chodź z Boltami
2. Jak dobijesz 50-55 shielda dalej nie ma sensu cycki juz z dwarven shield zablokujesz tracac mało HP a na lepsze potwory z blokerem sie chodzi =) |
1. Bolty zabieraj na grubsze hunty a jeśli chodzisz na cos słabszego polecam iść ze spearami i przy okazji trenujesz shielda i distance
2. Samego shieldingu nie opłaca się trenować bo jesteś palkiem więc bijesz z dystansu a shielding trenujesz przy okazji distance ;) 3. Będziesz ciągle na Isle Of kings |
Odpowiedzi
Odpowiedz pierwsza : To zalezy na czym expisz jezeli expisz na Tombach te niskie poziomy to strzały powinny wystarczyć,tak samo na Guardy możesz także wziąśc ze sobą strzały.Mówisz o summonowaniu strzał..ja bym na twojim miejscu zachował mane na exure vite..na wypadek..
Odpowiedz druga :Nie,Po co,pallek wali z dystansa Odpowiedz trzecia: Pojawisz się na wyspie(tak sądze) Pozdro :) |
1) jak masz 70 dista lub wiekszego
uzywaj strzal na slabszych potworkach od zerka np na mino guardy czy cyklopy uzywaj boltow na mocniejszych potworkach od zerka np na dragona tak ponizej 70 uzywaj samych strzal(boltow nie) na slabszych potworkach od zerka troche skomplikowane :p 2)to zalezy jak nawalasz z spearow mozesz nabijac shield a jak nie uzywasz spearow tylko luk lub kusze to nie ma sensu nabijac shield na 3 pytanie nie znam odpowiedzi |
Najlepiej bolty,bolty i bolty i hmm
|
1.Ja ci proponuje ze sztrzał, bo niedosyć że jest o wiele większa szansa że trafisz w potwora/człowieka niż z boltów to jeszcze możesz je sobie wyczarowywac i to 15 za jednym razem.
2.Jaknajbardziej tak, przydaje się gdy jesteś na silniejszych potworkach i akurat zabrakło ci boltów/strzał.Ale takie sytuacje i tak zdarzają się bardzo rzadko. 3.Bendziesz nadal na wyspie:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |