![]() |
Mm nawet fajne, dobij troche lvl bo widac ze masz spory mlvl. No i skad masz ten sprzet?
|
Niezle Niezle
sprzed to na 100% z runek mlvl niewidzialem bo niezwracalem uwagi ale gdzies tak ze 40 nie??
Gz screenow osobiscie zabijam witha czasem bez straty uha ale sorc to co innego :p |
"Niezly" sprzet jak na 16lvlu ;) Chetnie zobaczyl bym jakies hunty lub duele ale zapewne na 16lvlu bedzie ciezko :p
|
SSki ciekawe...eQ zaj**isty..Ciekaw tlyko jestem jaki masz mlvl..
|
Zalamales mnie, skoro twoja jest skromna to moja to spity zul pod monopolowym ;D
Fajne SSki nawet |
nono, ładne ssy
widze tez ze mlvl też jakie masz inne postacie na tym serverze? :D oby tak dalej Voc: Palladin lvl: 13 skils: 53:43 world: empera <gram od 26 godzin tą postacią> |
Fajne ss. Kumpel z tibi tez jestem z julerki :] A te eq ma z innej posttaci :evul:
|
Ladne eq panie haker..
Widzialem jak dajesz jakies gowniane keyloggery na tibia.org.pl na tibia.pl zreszta chyba tez ale na innym koncie (Maciek Mur). A ss'y moga byc. |
xD :D
Eq za*****te 8o !!!!!!!! To ma byc skromnia postac?!
Ja ci gratuluje takiego eq no i oczywiście ss'ów :cup: . |
Ehh stara dobra julera e jak tam ty chyab miales kiedys 50 lvl albo mi się zdaje bo pamietam ż elurowalelm cyce na dziewczyne małego i ty buntowałeś :p
|
Jak ja nie nawidzę takich nierobów jak ty ...
też chyba kiedyś widziałem jak rozdajesz gayloggery |
kusznik i spider. to nie ja rozesłalem te keylogery. niedowno dowiedzialem sie za co mi dali bana. pewnie to kto inny 2 kolegow mialo passy do tamtego konta
|
no,no,no ładny Eq :evul: i Hity też są niezłe
P.S Ja też z julery 8o |
spox ss'y gratz eq na poczotek z checia pooglodam wiecej ;)
|
hehe tez mi skromna postac szczegulnie eq ja na iridi na 40 lv mam slabsze ;/ a Ty na 16 maasz takie eq za niejednemu tibilijczykowi sie snilo :P
|
Tera będę dawał troche mniej ss.bo musze magiczny wyrobic :<
|
Właśnie dodaje 2 nowe ss. Nie edytuje posta, ponieważ chcem aby temat się odświerzył.
|
k....
Jakie keyloggery qur..... ja nei chcę stracić posatci a wogóle jak rozsyłać qur... o co w tym chodzi??
qur... ja chcę jeszcze żyć ratujcie |
takie eq to przesada.... to jest 1 sd na takiego goscia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |