![]() |
Krótki wypad na krypte... w celach zarobkowych.... :)))))
Witam
Jest to mój pierwszy film który oddałem do użytku publicznego... Straciłem 5 UHów (jakbym nietrafił na Crypt Shamblera to by było 2 UHy mniej :)) Normalnie bym stracił więc 3 UHy. A co zrobiłem zużywając te 5 UHów to zobaczcie sami oglądając film. LINK : http://targud.5gigs.com/Tibia/tombAdzinks.rec Przypominam że jest to mój pierwszy film, proszę się na mnie nie burzyć :) Jednocześnie zachęcam do kupienia PACCa (najlepiej przez Tibie.pl oczywiście) :D:D:D Bo zobaczcie jak tam jest świetnie ;) Pozdrawiam |
Spoko film.
|
Słabe skile jak na twoj level!!
postaraj sie to naprawic i pojakiego walek ci w bp??? jedyny plus to to ze duzo kasy zarobiles i za to gratz:):) |
21:14 Adzinks: nawet bez uh by mozna bylo tu posmigac
Ta i szybko stamtąd wyjść. film nudny, nie widze żeby tam była mozliwość zarobienia większej kasy ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A możliwosc zarobienia kasy jest OGROMNA. Prawie kazdy szkielet wyzuca mace albo brass helmeta polotwoał byś ciała i byłby ogromny lootbag. Kumpel z jednego bp uh zarobił na prawie 7 następnych bp UH. A skile mam lipne bo narazie nie chce mi się trenić, takie skile mam od 12 lvl :| |
ty to masz fara black pearl i lifer ring na ja na ghule popierniczm juz z miecha i life ring mi nie wylecia :/
|
@up
Life ring to za kazdym takim wypadem prawie jest :) A perła zdarzyła mi sie 1 raz :) @down Przed chwilą poszedłem na crypte, zabiłem 3 Ghule i w 4 był life ring :):):) |
Cytuj:
ja w tombach expilem od ~34lev do 40 i jakos tylko 2 ringi mi sie zadrzyly-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |