![]() |
Prosil bym o kilka wzkazowek i scrn. na temat slubu na tibi!!!
Jak sie wogule do tego zabrac.Co jest potrzebne?Gdzie to sie odbywa?Opowiedzcie o swoich slubach i milo widzane scr. :D
|
No ja tesh chętnie popatre i poczytam!Na danubi mialem brać ślub ale przenioslem sie na isare jak ostatnio wbilem na ddanubi i lidera jej klanu prosilem o maila to tyle z tego mialem ze jestem przez niego WANTED !!!;p hehehehe
|
powiem tak :
slub mozesz zrobic w dowolnym miejscu gdzie chcesz nawet w centrum thais to od ciebie zalezy. do slubu potrzebne jest : -jedzenie -jakies kwiaty -alkohol :) -2 obraczki -goscie -ksiadz - i oczywiscie panstwo mlodzi |
hehe dzieki Wersolku a znasz moze moja (Nazeczona) :D RAGINI tez jest z pily???
|
a co ja jestem wruszka i to napewno facet
|
No coty mam dobre zrudla i na 100% to niejest zaden trazwestyta:PMam rodzinke w pile i muj kupel zna ta dziewczny na real:P (Paulina Gwizdek 19 latek ma i ponoc zaje...... laseczka)ale jak chesz to ma siostre i tez gra w tibie wiec jak niemasz zadnej laseczki to mozesz sprubowac sie kolonijej zakrecic :D
|
spox jak ma cycki i dziure miedzy nogami to baba a jak ma trabe miedzy nogami to facet :D
|
heheh hyba juz zaduzo wypiles :P Ale wiesz jak juz ja poznasz to zaden problem sprawdzic:P
|
skad wziasc batmana (czyt. ksiedza) ?
|
Qmpel sie przebierze na czarno i masz księdza :P
|
jak grasz na novej ja moge bys ksiedzem
|
a jak kumpel to innowierca co to ???
|
hahahaha lol :D
|
hehe!!!dobre
Cytuj:
|
Jak jest tylko jeden sposob to nikogo nie obchodzi jakiej kto jest religii.
Sluby sa glupie z powodu ze faceci graja czesto babami :D |
super laska gra w Tibie ????????? :P cos sie nie trzyma kupy :P:P:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |