Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Runescape Pomoc !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42900)

Lemef 20-07-2005 20:14

Runescape Pomoc !!!

Proszę o pomoc W RUNESCAPE zamierzam kupić abonamet ten za 5 USD ale nie wiem. Chcialbym sie jeszcze dowiedzieć co on daje i na ile on jest. Nie znam dobrze angielskiego więc proszę was uzytkowników o Pomoc !!! ;(

janek@ 20-07-2005 22:23

on daje wiele mozliwosci ale narazie nie znam sie na kupywanie pacc w runescepie ale bede mial

MOZLIWOSCI:fajne zabawy np plywanie okretem z innymi ludzi i zatyka sie dziury zebys nie utonol,sprzechodzisz ruzne labiryty itd itp masz dodatkowe umiejetnosci farmerstwo przywolanie zlodziejstwo itd daje ci duuuuzo terenow do podruzy, mozesz wyszywac dragon cos jakiegos koloru buty zbroje helmy (skurzane) albo mozesz tez cos innego wyprodukowac itp itd ,wiecej qestow,hmmmmmm
(TE NA DOLE SA NIE WIADOME BO SAM NIE WIEM ALE SLYSZALEM)
no i mozna zmieniac paski na zbroji albo rekawiczki np na zbroi masz takie brozowe paski a je mozesz zmienic na jakikolwiek kolor albo np masz zwykle rekawice zmienisz kolor na inny , masz super ataki (takie potezniejsze od zwyklych atakow) .

a na ile ten pacc jest, prawdopodobnie na miech albo 3 miechy

Lemef 21-07-2005 09:14

Dzieki jeszcze jak byś widziała jak kupić tego PACCa to bym się zastanawiał nat kupnem to tylko 5 USD anie jak w Tibia 90 zł.I jeszcze jedno jak byś wiedział jak to ODP. do tego postu.

Shardzik 21-07-2005 09:51

@ up Pacc w Tibii to ok. 80 zł + dodatkowe opłaty (pocztą wychodzi 90 )
Member w Runescape To 5 usd, ale misięcznie więc wyhcodiz podobnie... member daje dużo możliwości, nowe skille... itd... a co do sposobu kupna to na stronie pisze ci wszystko, tylko problem czy będziesz w stanie tamto wykonać

Maciek100 21-07-2005 09:59

no to tak gralem w runescape i mam 42 lvl ... ten "pacc" w runescape jest na 1 miech i pozwala ci wchodzic na servery dla "pacc`ow" i masz dodatkowe skille ktorych zwykly gracz nie moze wykorzystywac . to wszystko

Lemef 21-07-2005 10:04

Ale teraz Powidzcie mi jak to mam kupic

morwi 21-07-2005 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
a co do sposobu kupna to na stronie pisze ci wszystko, tylko problem czy będziesz w stanie tamto wykonać

przeciez napisal ci-.- troche samodzielnosci.....

@down
a od czego sa translatory/slowniki? pozatym napewno jest jakies polskie forum runescape

Nagrix 21-07-2005 10:21

Ale przecież on pisał wcześniej, że niezbyt zna angielski i nie może sobie z tym poradzić...

janek@ 21-07-2005 12:32

[quote=Lemef]Dzieki jeszcze jak byś widziała

po pierwsze do wszystkich jestem chopakiem a te @ czyli przetlumacze
janek malpa

ehh moglem nacisnoc wtedy spacje to by sie nie mylili

janek@ 22-07-2005 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
pozatym napewno jest jakies polskie forum runescape

moge cie roszczarowac ale nie zlalazlem nigdzie na tej stronce (oczywiscie stronce www.runescape.com) forum polskiego :o o runescape

Shardzik 22-07-2005 09:34

Oł dżiz!!!111 A skąd TA strona się wzięła?
Może by tak poszukać w google? To nie gryzie -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31.