![]() |
Small Help me pLx
Nie no ja już zgłupiałem :P nie wiem jaki server wybrać, chodzi o to żeby był pvp. I żeby SPOKOJNIE się grało :P Plx o pomoc tylko zdecydujcie się na jakie i powiedzcie serva plusy i minusy... Z góry dzięki
|
Byl juz temat o +/- servow B) jak znajde to ci podam :]
|
Harmonia.
Po cholere zakładasz taki durny topic? Szukać się nie chce czy nie umie? -.- |
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=15857
W tym temacie masz opisane servery. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Only Silvera !!!
Najlepsza będzie silvera!
Srednio jest tu 350 osób, ceny są niskie i jest bardzo mało pk-tylko w thais panuje mafia soulless (noob-y z br) Plusy +Mało osób (najwięcej do tej pory to 750, najmniej to 150) +Mało pk w innych miastach niż thais +Niskie ceny fs nawet po 14K +Jeżeli mało osób to dużo expowisk Minusy -SOULLESS (klan pk działający w thais-mnie nie zabijają bo to moji kumple) Jak zaczniesz grać napisz do "NEOXER" nick:neoxer :evul: lev:13 :evul: voc:knight :evul: skille:48/48 (ciągle rosną) :( city:thais X( world:silvera 8o ŁkS ŁóDź pOzDro zawiszA bydgoSZ gkS tychY resovia rzeszóW :evul: |
Cytuj:
"Fajnie że" jest taki świat jak hamrmonia (lol) |
Na każdym świecie jest teoretycznie tak samo... Rożnią się tylko zapchanym rookgardem/mainladnem, PK jest wszędzie tak samo. W ogóle to PvP sux.
|
Cytuj:
Pvp jest częścią gry, a jak się nie podoba to non-Pvp i tyle -.- Tam z drugiej strony bezkarność złodziei itd prowadzi to tęsknoty za Pvp :s |
silvera rox jak wybierzesz to zagadaj do ojczul silvera
ps ty od tej mafi zagadaj tez do mnie moze potrenimy albo cos i z checia popekuje z ta twoja mafia |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |