![]() |
Potwory dla druida...
Na jakie potwory może chodzić niskopoziomowy druid z kilkoma bp hmm:P??
Ile pójdzie i czy warto.Piszcie jak najszybciej!! |
Jeśli masz w miare dobry stuff to możesz iść spokojnie na soldaty, ale weż na wszelki wypadek kilka gfb i uh.
Będziesz miał z tego dużo exp i kasy. |
NA dobrym levcu (26+) z paroma bp runek morzna spoko iść nas GSy na pohu (uwaga na full respa!) :( średnio na 1 GS idzie:
2-3 UH 5-6HMM (jeśli mamy sd to 2-3 SD i 1-2HMM :)) ) Morzna jeszcze odwiedziś stare Gadziny (28+LEV) Drag na soilo z Mana Shieldem i paroma SD no i UHy A na DeLki to 35+ Lev , mana shield i pare eSDeków :D . Niedość, że łądny loocik :D to i durza liczba expa, Prócz tych wielkich potworów do dyspozycji są mniejsze krasnale guardy (do liczby 2 na solo) które obdarowujemy :D wielkimi ilościami HMM wzamian dostajemy expa i dobry loocik :) . Trzeba tylko uwarzać by sie nie nadziać na większą gromadke :( . Jeśli coś ciekawego (niewliczam tu rotów, skieletów i innego badziewia :D ) ominołem to sry. :rolleyes: |
koleś mówi niskopoziomowy druid a ty mu z DL-ami wyjeżdżasz :P
PS: proponuje odłożyć narazie hmm-ki i poexpić troche na rotach. Jak już bedzies zmiał lvl ~ 20-25 to wybierz się na poh. |
Hmm Ja na 23 levelu druidem jade solo guardy i soldaty takze nie wiem ...
|
Ja 13 lvlowym druidem chodze w thais na trolle i orc warriory z hmm i skull staffem :D
|
No to tak:
Cycki 15+ HG ale to bedzie tak 3 bp hmm na godzinke expienia Slimy, ghoule 20+ BH 26+ GS (najlepiej z BP UH i SD) |
Możesz połazić na gjuloe, DS, Dwarfy. GS jak będziesz ostrożny też zabijesz.
|
:)
:] :P ;) hehe ja tam mam 19 lvl druid summona wale mino archera i na soldy ide nawet dobry exp i loot
nieskarze sie tez na zarobki :D |
Ja mam 15 lvl druida i chodze sobie na demon sszkielety,
na beholdera, huntera i cycki. ( bo mam nie widzialność ) :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |