![]() |
PEKOWANIE NA PANDORI<nice LOOT>
Postanowiliśmy z kolegą zabic pare osób.
Enjoy : http://rapidshare.de/files/3228484/PK_by_Thems.rec.html |
Najs, mimo ze tak malo osob padlo. :P
gz loota, 1 raz od 1337 lat ktos pkuje mainami a nie uhmakerami ;o |
Nawet nawet to pk :):) Gratz Boh-ów :D:D
|
Gz looya : bohy :P
|
w tym filmie nie wypadly k-legi ....
...2 dni wczesniej nam wypadly z kolesia... ...zapowiadam nastepne filmy , okolo za 2 dni |
fajne nawet dobry loot
|
Haha Kamil ty byku ^^
|
Ja cos nie moge go sciagnac :/
|
Sa ludzie i parapety ja *******e niewiem poco mowic loot <ja juz nie ciagam filmu > :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz ;P |
no to super :/ a juz myslalem ze jakis fajny filmik i loota zobacze a tu lipa :/ juz powiedzieli :/
:ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: za zdradzanie loota :P |
Old Puczini hrhr
Gratz bohów xD |
-------------.--------------- n00000000000000b z ciebie
Cytuj:
|
eee... ale z was lolitki ... boshe
na nastepny raz jak zobaczycie ciekawy tytul filmu to odrazu sciagajcie a nie czytacie komenty -.- ja tak robie czesto @topic Nom... dobry pk z tego powodu bo mainchary gz |
Yo Themsik. Hyber Mage mi mowil ze jestem na filmiq... jestem slawny B)
|
NIe lubie wdawać sie w konflikty ale mam wolny net i jak sciaga mi sie filmik czytam commenty, to niemuscicie mówic co zlootowali, kogo zabili, jakie maja skilse, jaki maja magic lvl, jak to sie działo, w jakich okolicznosciach, jakich run uzywali, iule stracili, czy padli , czy złapali hunta , czy podczas pkingu ktos padl, jakie lvle pkowaly, jakie lvl padły , jakie mieli eq, jakie runy zloowali i tak dalej ...
|
Cytuj:
OMG !!!?!! O.o o_O Oo oO Piękne PK !! gz dla was ten film z pkowaniem przebił pking 29 sorca pęknietego jeża =DDD |
Właśnie ****a nooby wy*******ać z forum !! Na h.. mówicie loot? Podnieca to was, czy co ? -.- Noob plxx!! Nie ściągam filmu bo po co ? skoro wiadomo jaki loot -.-
|
Możesz ściągnąć , aby ujżeć moje zdolności xD ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |