![]() |
Grupa publiczna Rookslayer`s :)
Istnieją grupy łączące w sobie pasjonatów różnych rzeczy, ludzi będących w jednej gildi. Czemy by nie stworzyć grupy która by skupiała ludzi lubujących się w graniu na Roou? :>
PS Kto jest za, niech się dopisze! PS2 - do moderatorów Proszę o nie usuwanie tego tematu z powody tego, iż najwięcej osób zainteresowanych założeniem takowej grupy ( tak sądzę ) będzie przeglądało ten dział "Tajemnice Rookgaardu" |
Pisz do Droma :P ale to zalezy te czy bedzie duzo ludzi i wogole musisz go jakos przekonac ^.^
|
czemu nie jestem za
|
Za
przydało by sie takie coś :) po prostu
|
@ Dwarf
Spoko, najpierw niech się zbierze troszki ludzi chętnych do założenia takiej grupy. A Droma się przekona... Mam dobrą gadane + Instynkt = 10000...% założenie grupy :D |
Masz od tego przyklejony temat " Cele Prywatnych Grup Użytkowników." w dziale "tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp."
Tam twoja propozycja zostanie rozpatrzona... |
Pomysł niezły. Tylko wątpie żeby Drom zgodził się na to.
|
oki ja w to wchodzę... i mam pytanie: Dlaczego się zostaje na Rooku?
- ja na przyklad po to, żeby odkryć tych kilka tajemnic które się stały już legendą. |
I po co ?
Grupy Muzyczne , Sportowe i inne nie mają tutaj swojego działu. Wy akurat macie. Macie cały dział dla siebie. Nawet moderatorzy pilnują porządku. To nie ma sensu. Jestem na NIE. |
Humm.. Jestem za, ale wydaje mi się, że to nie wypali, bo przecież mamy dział "Tajemnice Rookgaard'u".. = \
|
Może i nie wypali, ale sprubować można. To nic nie boli :) No Rookowcy wpisywać się. I to już!!
|
ja jestem za ale czemu w takim razie niemiala by powstac grup[a publiczna o nazwie "Mainland" ?? zrestza po co takie grupy? zara jakis typek pusci zeby zrobili grupe o nazwie "Nooby" albo "Pekery" -.- troche mi sie ten pomysl niepodoba ale czemu mialbym niebyc za zalozeniem grupy o rookstayerach(niewiem skad sie wzielo slowo rookslayer -.-)
i kropa |
Cytuj:
|
Oczywiście że jestem ZA.
|
Cytuj:
Wie ktos? |
Ja też jestem za tym aby zrobić grupe Rook styerów !!! :cup: B)
|
@ Arut, Premm:
Temat brzmi Grupa publiczna, a nie: Skąd się wzięła nazwa RookSlayer. Nie bierzcie tego do siebie ale jeśli chcecie nad tym rozważać to proszę o założenie oddzielnego topica. |
popieram pomysl....
moderatorzy nie usuwac tego tematu ma wziecie..... |
Bump !
Jestem za :D |
Mimo nikłych szans, jestem jak najbardziej za utworzeniem takiej grupy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |