![]() |
Setzer Gambler zdobywa 200lv!
Setzer Gambler jako 4 osoba w tibii i 1szy sorcerer na serwerze pvp zdobywa 200lv! I robi to w stylu wg mnie lepszym niz Cachero ;].
Link do filmu pochodzi z fotologu Setzera. Oto link: http://rapidshare.de/files/3229424/L...tzer_.rec.html |
:o next "BR" with lvl 200, gratz!
|
no no gratz dla tego pana ale mlvl ma marny :> Za niedlugo to co 4 gracz bedzie 200 lvl xD
Najlepszy to jest jego dead : Jul 09 2005, 18:11:37 CET Killed at Level 197 by a ghoul |
Gz dla niego:P tera czekamy na 1 polaka. Seromontis exp tak daej:P (190 level jak cos)
|
no w lepszym stylu niz cachero:P moglby biegac z tymi demonami po tym pokoju, a nie pojedynczo<joke>
|
Gratz !!!
Gratz !!! Fajny filmik, ale w niektorych momentach bylo goraco :D
|
@up,up
wiesz dla każdego imponującym może być coś innego ;) Gratz dla tego Pana. |
Zaje**** filmik gosciu mial szczesci pare razy :D inaczej to by to sie skonczylo dedem a nie nabicie 200 lvl hehehe :) Macie racje ze zrobil to w lepszym stylu od Cachero :D bo on to tylko wchodzil i zchodzil po schodach i w beho walil z ue :D nic ciekawego :baby:
|
gratulacje dla setzera,w dobrym stylu zrobiona 200setka a teraz kto następny
|
Cytuj:
A skond wiesz w jakich oklicznosciach to bylo !!?? co moze uravalisa czy jakos tak na 100 zabil snake -.- moze go coś zjeechalo on to zabil i snake go zaposdionował jak nie wiesz ja ktro ise stało to nie wyśmiewaj sie |
Gratz zrobienia 200 levelu w parchment roomie (5 demonków) i zlootowania jednego gsa, paru kokosow i double axe'ow :)
Poprostu SETZER RZADZI !! |
Masowy Filmik Fajowo Było Jak Siem Te Demonki Pokazały Jak Zabrał List ;]
GZ GZ GZ |
Co tu duzo mowic Gratz dla tego Panaa!!!!!! :evul:
|
Full wypas!
|
I naprawde nikt z was nie zauważył że Setzer jedzie na bocie do UHania?
Obejrzyjcie jeszcze raz, szczególnie momenty z 2 demonami.. zaraz po redzie wali UHa i vite pod rząd.. |
Co do deada liczy sie jaki potworek dobil i to na stronie pisze a nie jaki gluwnie zjechal moze byc ze ostatni hit dostal nawet od rata ktry przebil sie przez zbroje i bedze pisalo 75mlv slaby? a miales taki ?
|
mi sie nie chce sciągnąć, nie wiem dla czego, takie cos jest napisane: You have requested the file Lv._200__Setzer_.rec (248311 Bytes). This file has been downloaded 4542 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! You have requested 49152 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately. This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy. In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit. Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access! |
@up: musisz poczekac godzine.
|
Wielkie dzieki za pomoc !! :D Za godzine sobie sciągne xD
|
Według mnie ci którzy mają te 200 lvl to juz są ludzie którzy nie umią życ bez kompa, poprostu są już chorzy siedza pewnie i grają 24h na dobe więc nie mają wilu kolegów nie wychodzą na dwór itp. Mam jednego takiego kolege ktory nie wyłazi na dwór bo gra ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |