![]() |
Chryzantemy Zlociste
Powodowany nadmiarem wolnego czasu, sklecilem to. Moglo byc lepiej, ale moje Adobe Premiere poszlo sie ***ac po formacie, wiec jest jak jest. Podziwiajcie. I comment plax plax ;)
|
Film super, świetnie dopasowana muzyka do akcji... W ogóle co tu dużo gadać, 10/10 dla humika. :]
|
Yeee san andreas rox!! Swietne :P
|
STARY HOOMIE. Wyjechane, a co ja bede się rozpisywał MISTRZOSTWO. I nie podlewa ich k... nikt. ;)
|
Co duzo mowic: pomysl super, wykonanie tez dobre.. Mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie wspolnie cos zmontowac.. :>
|
Wszystko dopasowane (prawie idealnie).Na koncu dziewczynie łebshota załadowałeś.Widać że troche pracy włożyłeś.
|
nom, ciesze sie ze podoba sie wam ;)
|
O.o, kul.
Tylko mi przypomina smutną prawdę że nie dość że nie mam tej gry to pewnie mi ona nawet nie bedzie działać:P |
@dabek moge wrzucic na FTPa ale posciagasz pare dni :P <lol> xD
|
mala prosba - jak ktos moglby wrzucic plik na ftp, w ktorym nie ma delete'a po uplywie jakiegos czasu - bylbym wdzieczny. Rapidshare ssie mocno i namietnie ;s
|
rehost plax :>.
P.S. dzis San Andreas przeszedlem |
po cholere rehost? Na razie dziala, wiec sciagac.
Ja tylko szukam czegos szybszego niz rapidshare, msg me jak ktos chetny do pomocy. |
hehe Fajny filmik xD Zrób więcej z GTA SA xD
|
Filmik zawalisty, muzeczke znam, musze se tą grę kupić xD
|
|
Cytuj:
Wrzuce dziś jeszcze ;d /edit Coś się pieprzy z serwerem Neostardy, nie mogę się połączyc za cholere, sry. |
Do opisania jednym słowem :D Zajefajne :D mistrzostwo :D
|
Wielkie GRATZ
Film SUPER :) bardzo dobrze dopasowana muzyka WIELKIE GRATZ DLA CIEBIE 10/10
|
Fajne Fajne ;)
Muzyka najlepsza, stara jak świat, ale dobra :) |
Spoko filmik...w jakim programy robione powiedz plz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |