![]() |
Potrzebuje nietypowej gry online!
No coż sprawa wygląda wmiare prosto, ale ciężko taką gre znaleźć, więc pomyślałem, że może ktoś na forum zna taką gre.
Jestem już troszkę zmęczony graniem w Tibie, WoWa, Lineage, Mu czy czegokolwiek innego i ciągłego wbijania expa, nabijania lvlów, żeby rozwinąć postać itp. Muszę troszkę odsapnąć i potrzebuje spokojnej gierki w której nabijanie lvli nie jest najważniejsze, wktórej można spokojnie mieszkać w mieście zająć się jakąś pracą i z tego żyć, w tym kierunku się rozwijać itp. Poprostu chodzi mi o gre w której nie trzeba na siłe wbijać lvl (nie przeszkadza mi to więc może być i z wbijaniem lvli) tylko można się zająć bardziej życiowymi czynnościami (pracą, nauką itp.) Gra może być w full 3d, może być w 2d, może mieć słabą lub rewelacyjną grafike lub nawet można w nią grać przez przeglądarke internetową, poprostu obojętnie, jedynie co od niej wymagam to cechy opisane wyżej i to żeby była darmowa :P tylko PROSZĘ pokażcie mi taką gre!!! POMÓŻCIE ZNUDZONEMU FANOWI RPG ;) |
UltimaOnline
|
www.carom3d.com - Bilard 3d :)
|
|
@Sabasios
Prosiłem o gry z możliwością rozwoju postaci czyli wsumie RPGi wchodzą w gre tylko. @Gewof Co UltimaOnline posiada z wymienionych przezemnie punktów? I CHŁOPAKI PROSZE... Poza nazwą i linkiem dodajcie jescze krótki opis gierki, co można robić jak rozwijać postać w jakich klimatach itp. itd. A i interesują mnie też gry rozwoju swojego królesta/dwrou/domu/zakładu pracy itp :P Czyli szukam gry gdzie można w spokoju rozwinąć swoje własne podwórko lub gry w której swoją postać możemy nakierować na handel/prace/nauke a nie tylko bicie potworków żeby dotać exp. |
no to runescape tym się wyróżnia że możemy zwiedzać różne ciekawe miejsca i zajmować się górnictwem, pracować (nie do końca) w kuźni, gotować przeróżne żeczy. trochę informacji masz pod tym linkiem: http://prs2fs.vel.pl/www/index.php
edit: od tibii wyróżnia runa to że ciągle coś się dzieje a questy są bardziej zróżnicowane ale niestety już na początku widoczna jest ich lista więc nie są aż tak tajemnicze |
Jest taka gra ... nazywa się życie xD
A tak na serio to conquer online czy jakos tak . |
jesli mozna to ja bym prosil o gierke
Marvel Super Heroes i emulator do tego albo marvel vs capcom albo jakos tak plx :) 8o 8o 8o 8o |
www.lac.pl
nie dla idiotów EDIT: No dobra, doczytałem że ma być opis to niech będzi: LAC to mud, czyli gra bez grafiki:). Cały interfejs jest tekstowy, co odstrasza wszystkich kretynów jakich pełno w tibii - większość graczy to osoby które NAPRAWDĘ wczuwają się w role odgrywanych postaci. Jeżli uda Ci się przemóc interfejs i wtopić się w społeczność na pewno się spodoba... |
@Racon
Prawda nazywa się życie xD ale ja bym chciał coś w klimatach fantazy lub sf ;) @Humanoid Z choinki się urwałeś czy co? :P |
To mowie ze conquer online budujesz dom sam musisz kamienie na dom zbierac potem rozbudowujesz.Zbierasz gemy itp .
@down Jak grałem to nie była płatna mialem 54 lvl fire tao.W tej grze piniadze leza na ziemi (DOSŁOWNIE) ze zbieractwa uzbierałem 300k (Jak masz doswiatczenie z tibi to tam mastach bedziesz) Bo wtibi trzeba bylo kombinować wiec jak z tibi na conquera przejdziesz to jazda niezła 100k dzienie i 30 lvl co 3 dni :P |
@Dabek
Zaraz przetestuje Mud tez moze bedzie dobry ;) @Racon Zaraz coś o tym poszukam, a wiesz coś o tym czy jest płatna czy nie? |
To chyba zdecydowanie Ultima Online. Jest to gra, w której można być bardzo bogatym, wypasionym i wogóle pomimo, że nie zabiłeś ani jednego potworka. Możesz np. być górnikiem/kowalem i z tego sobie żyć lub z jednego z wielu innych zawodów. W UO z walką związane jest około 1/4 skilli, reszta to wspomagające skille typu kucharstwo, rolnictwo, wędkarstwo, drwalstwo, kowalstwo, umagicznianie itp. itd.
|
Ktoś już polecał
www.runescape.com ale także www.ogame.pl Jesteś imperatorem swojej planety, możesz ją rozbudowywać, bronić. Możesz atakować. Ogolnie rozwój planety. Sam zobacz. |
Hmmm czyli głównie musze sprawdzić conquer online i ultime online, zobaczymy :P
A masz jakis dobry serwer do UO? Taki na ktorym duzo polakow gra? A w o game juz gram ;) Uni 25, pkt 43 Sojusz: FWP :P |
co do UO to Clair Lairs [o ile pamietam tak się nazywa] polski server, polcam granie, grałem przez pare tygodni, miałem stolarza z skillem 90 :D
|
Umiejętności na UO bardzo mi się spodobały, jeszcze tylko powiedzcie gdzie mogę ją ściągnąć...
|
Ja też był bym za tym aby ktoś podał linka do tej gierki a dokładnie to do UO.
|
A ja polecam Dark Eden...tylko hackerów dużo :P A jeszcze lepiej mu online ^^ do obu są recenzje gdzieś na forum.
http://en.darkeden.com www.mu.com A priv serv mu exp x 1000 i inne duperele www.psychic-doom.com |
Pomijając to, że chodziło Ci o darmową grę, przyszła mi na myśl "The Sims" :) Też jest rozwój postaci ;) Ok, ok już siedzę cicho... :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |