![]() |
Co preferujecie
No więc nie chciałem zmieniać treści tamtego tematu więc się pytam :) Co bardziej preferujecie NON-PVP czy PVP? Pewnie plusem non-pvp będzie to że Pk nie ma, podajcie mi hmm plusy i minusy :P
Edit. Użyłem przycisku szukaj, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie :confused: |
PvP, dlaczego? Bo na nim nie mozna zabijac bez limitow, ale moze ubic zlodzija badz AFKera, na nonPVP to blacklistty i zlodzieje na ktorych nie ma bata, trening jest traaaagedia jak ktos ci ciagle rozwala potworki, a na tych gdzie sie zabija dla expa to jakos nie jest zabezpiecnzie dla mnie ;D
|
A i kiedy będzie dostępny świar REFUGIA?
|
@up: nie wiem.
@Topic: no nie wiem. PVP: +nie ma dużo zlodzieji +trening palkiem na monku +zabijanie dla rozrywki(czyt.:rozróba)xD -dla uh'makera to nie najlepszy wybór,ale gorzej na e-pvp -PK :evul: -PK,PK :evul: -PK,PK,PK :evul: -na odleglych expowiskach mogą cie zabić NoN-PVP +no PK +Druid może spokojnie robić uhy bez narażania się na atak -THIEF'y -N00B'y -NUDY(przynajmniej dla mnie) -Nie można trenować palkiem(przynajmniej ciężko) |
około 2 tygodnie
|
@topic
dodam jeszcze jeden główny minus na NON-PVP : ogromne ilości graczy (o ile można ich tak nazwać) używający wszelkiego rodzaju cheatów (mc... itp.) |
Pvp
+swobodny trening +mozna odegrac sie na thiefie +wojny -lipne dla uhmakerow -PKay Non-Pvp +raj dla uhmakerow +zero pk -niemozna zabic thiefow -zadnych wojen -legowisko cheaterow |
No może i macie racje z tym Pvp, no ale właśnie i przedewszystkim PK :/ sprubuje tam pograć... :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |