![]() |
*~*Tv TrFaM pRzEdStAwIa:*~*
Szanowni państwo! Czarny Alibaba ma zaszczyt zaprosić państwa na reportaż z rooka pt."Polska rzeczywistość" Telewizja Trfam oraz "Pawiljon z naprzeciwka records" przedstawiaja najsmieszniejszy film roku!!! N00Bs Sechs!Jeśli chcesz obejrzec wybierz niebieską pigułkę, lecz jeśli to nie na twoje nerwy wybierz czerwoną pigułkę. |
No co jest? Czemu nikt nie komentuje?
|
hyhy ja skomentuje:) skoro nikogonima:D
Pierwsze primo;D - filmik jeden i drugi i bardzo zabawny:D wprawdzie mowiac omal niespadlem z krzesla:D Drugie primo xD - prosze cie... naucz sie edytowac:) |
Fajny pomysl :)
|
Polewę miałem z "niebieskiej pigułki" a jeszcze większa z "czerwonej pigułki" , która mnie po prostu rozwalila :D
|
Cytuj:
Primo znaczy pierwszy, np. prima aprilis (1 kwietnia), wiec nie moze byc po drugie pierwsze... |
@UP:
Większość chyba jednak załapie, że napisał tak specjalnie... @Topic: Film inne niż wszystkie :P Podobał mi się ;) |
No, no nieźle. Myślałem, że będziecie mnie wyzywać od nooba i specjalnie założyłem nowego użytkownika do głupkowatego filmu a tu widzę chwalicie filmik:).
|
Powstaje stronka CAR (Czarny Alibaba Records) :) za kilka dni powinna juz byc :) Czarny Alibaba has you :D :D :D
Sorry za double posta, ale ten net:/. |
Cytuj:
A z reszta powinien cie interesowac jak sie wypowiedziec na film a nie oddawac jakis glupich postow na forum. Najpierw ogladnij filmik, pozniej skomentuj a nastepnie mozesz dodawac jakies uwagi -.- |
Eeee tam w rooku jest pełno noobów B)
|
Newbie kolego! Newbie. A noob i newbie to ogromna różnica! :baby:
|
tez kiedys takie jaja robilem ;p gdy bylem moim charem na rooku na thori
tylko inny spell wymyslilem :D (nie pamietam go) tylko ze filmu nie nakrecilem :( dobrze ze ty to zrobiles ;p |
^^
Szczery filmik ;] Naprawde spoko ... szkoda tylko ze polacy sa takimi "inteligentami' ... ^^ Filmik innej generacji :P rozni sie od innych :D
|
Heh naprawdę niezłe. Ja też tak próbowałem po obejrzeniu filmiku:P
|
Muahahahaha Czarny Alibaba :D
Ale n00bow sie zlatywalo <hahaha> 8o 8o 8o
Fajny filmik :D:D Tylko szkoda ze na rooku :D na mainie by bylo lepiej :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |