![]() |
Czym bijesz?
Czym bijesz w Tibii? Po ankiecie na gery dominowały miecze... A jak wyjdzie tutaj?
Oddaje głos na sword |
No Dobo jest 50%-50% jestem palek no więc wiadomo
ale trenuje czesto boks narazie amatorsko niedlugo zawodowo:p |
Dobo ciekawa ankieta oby dala dobra note ja takze oddalem glos na sworda.
P.S. Dobo powiedz mi kolejnosc jaka byla ne forum Gery bo nie mialem okazji widziec. |
@Cibboz
1) Sword 2) Axe 3) Club 4) Distance (gdyż była to ankieta dla rycerzy) 5) Fist (LOL) |
THX Dobo z tym Fistem to by byl ciekawy temat o nazwie na przyklad "Ile masz FISTA? tylko niemow ze 10".
Z takim tematem by bylo ubawu bo kto cwiczy fista? ale osoba ktora ma tego z 70 moze chyba spokojnie Soldiery bic a sa tacy !!! :P |
heh jak palkiem ci speary sie skoncza a nie patrzysz przy treningu to sam ci sie fist cwiczy ja mam chyba 20 :)
|
Club a dokładnie Dragon-Hammerem.
|
Oczywiście bije swordem (mieczem) :).
Miecze górą :P. |
Ja tam preferuje cluby, a to dla tego, że szybko można dostać dobrą broń. (DH / War Ham)
|
Ja walcze swordem, ale jestem sorcem wiec i tak to malo wazne ;) ale mam tez 11 fista i 11 dista :D
|
mimo iz jestem sorkiem uzywam mieczy
powod?? wysoka jakosc, wysoka obrona, wysoka cena :P |
Wiec uzywam swordow byl gs lecz ...narazie fs :)
|
G-sword
|
Ofourse Sword, Narazie jest to Spike ale zawsze cos :D
|
uzywam swordow. narazie scimitara kolegi 8) (pozyczyl) zbieram na fsa :D
|
Ja używam Sworda ..... jak większość tutaj oddających głos. Narazie mam Spike-sworda ale już coraz bliżej Fire-sworda .... :P
|
na sorcu walczylam c-mace... ale sorc teraz sluzy tylko do robienia run, a ja gram glownie palkiem, wiec odpowiedz nasuwa sie sama ;)
|
Dystans! Ale jak cwicze obrone i niechce mi sie podnosic spearow to wale mieczem albo reka!
|
axeee :)
PS. zapraszam do zwiedzenia handel>>ogolne>>zamiana postaci lunara->secura |
Ja używam axe i bardzo je lubie 8)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |