![]() |
amazon shield i armor
czy amazon shield lub amazon armor jest nagroda w quescie czy z czegos wypada?? jesli quest to napiszcie jaki ;)
|
ponoc amazon shield znalazl ktos podczas najazdu orkow, a o amazon armor to nic nie slyszalem zeby ktos go mial. btw jest to tzw. rar wiec nie wiem czy jak ktos wie to coskolwiek zdradzi ;)
|
Musisz iść do Thais, potem do króla i powiedzieć mu:
"GIV MI AMAZON SZILD OR DAJ BIKOS I HAVE PROTETORS END BABYL IS MAJ CIOCIA!!!!!!!111!1!!1!! oeneoeneoeneoeneeoeneoemne" -.- Nikt nie wie do końca. Ten kto to ma raczej się tajemnicą nie podzieli -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc zastanów się zanim kogoś nazwiesz "noobkiem", bo przecież "wiadomo że..." A tak pozatym zostaje jeszcze wyjście że nie jest ani z questu, ani z potwora... |
Cytuj:
|
I amazon shield i amazon armor zostaly zlootowane podczas najazdu orków na Femour Hills.. na ostatnim piętrze tamtejszej pustej - zwykle - wieży.. podczas najazdu pojawiają się tam bodajże 3 warlordy oraz 2 lidery.
|
Cytuj:
prosisz ludzi żeby robili "spoling qest"X( czy jak to tam sie pisze. X( |
Omg
Ale mnie zjechaliście :P Nie chodziło mi o to, że to nie może wypadać z faraonów tylko na 100% jest z questa ale o to, że jeśli jest z questa to nikt mu nie powie z jakiego, ponieważ:
1. Byłby to QS 2. Są to bardzo żadkie itemy i nikt kto by siedział nad rozwiązaniem dniami i nocami nie powiedziałby jak zrobić questa. I bardzo możliwe, że to tam w tej wieży na najeździe orców bo gdy na xanterze był najazd to wszystkie hlvle zebrały się tam koło tej wieży i właziły na góre. Shit, szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałem to też bym tam sobie wlazł :P COFAM TO, ZE NAZWAŁEM KOGOŚ NOOBEM |
lepiej zyc z takimi tajemnicami. A tajemnica to tajemnica :P
|
Na pandorii tez byl taki spawn w fermur hills. Ale nie odwazylismy sie wejsc na ostatnie pietro wiezy.... szkoda.
|
A ja nie wszedłem razem z befka
|
To ze jest najazd na wieze nie znaczy ze po wyczyszczeniu zlootujecie rare.. ale szansa jest :). Sam solo 2 razy wyczyscilem top floor ale nie mialem szczescia na zadnego amazona.. szkoda.. moze next time :)
|
Cytuj:
@topic Amazon Shield zostal zlootowany podczas najazdu orkow, a o amazon armorze nic nie slyszalem, zajrzyj do tematu "Rare" w dziale "Zdjecia", tam chyba jest ss amazon helmeta |
Wieża
Sorry jeśli to pytanie już było, ale w jaki sposób wejść do tej wieży? Kilka razy próbowałem skosić trawę, zabić ds'a na dole i się nie dało...
|
@up.. nie ta wieze.. ja mowie o wiezy ktora jest bardziej na zachod takiej mniejszej
|
amazon shield jest na tenobrze jajkis koles ja ma amazon armor jest na inferni a amazno helmet niewiem na jakim jest swiecie ale jest 3 ponad 110+ lv go zdobyło
|
Hehe, respekcik, dla tych co maja chociażby 1 z części tejże najlegendarniejszej części setu, jak i najtrudniejszej do zdobycia... w końcu te najazdy często się nie zdażają... ja byłem na najwyżższym piętrze wieży... podczas najazdu... gadałem z Npecką a tu nagle PUF! i You are dead... masakra :D
|
Amazon Set to rare wypadający podczas najazdu Orc ( na Carlin, Fermor Hills i Thais ). Wypadają z Orc Warlordów w charakterystycznych dla danego terenu miejsca. Co do dokładnego droopa dla danego elementu Amazon Seta nie ma dokładnych informacji ponieważ na Selenie ( gdzie kiedyś grałem ), Amazon Helmet wypadł podczas najazdu na Thais a kilka dni później podczas najazdu na Thais. Co do Carlin to niewiele wiem, gdyż nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio najazd na te miasto.
Występowanie Fermor Hills - Wieża na północ od dywanu ( nie mylcie z tą koło Huntera ) Thais - Latarnia Carlin - nie wiem bo nie widziałem Jedyne co wiem to, że wypadają te elementy z Orc Warlorda lecz też nie zawsze. Dlatego jest to rare gdyż wypada tylko podczas najazdu, lecz również nie zawsze. Cena Amazon Helmeta na niektórych światach waha się w granicach 350k~. Co do armora i shielda nie wiem, ponieważ się jeszcze z nimi nie spotkałem. |
Cytuj:
ja padlem na tym najezdzie na wierzy w thais xD ='( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |