![]() |
Wasze ulubione bronie
w tym temacie mozecie powiedziec innym jaka jest wasz ulubiona bron i dlaczego to jest wasz ulubiona bron
Moja ulubiona bron to FS plusy: Daje swiatlo(male ale zawsze cos) Malo wazy na starych swiatach jest bardzo tani ladnie wyglada (bo sie pali) pozatym ma duzo ataku bo asz 35 Minusy: to jest poprostu podpalony rapier mogl by miec trohe wiecej obrony |
Ulubiona broń? K armor -.-
Poważnie to: 23:13 You see a spell rune for level 15. It's an "adori vita vis"-spell (1x).It weighs 1.2 oz. Ew SCA - powerfull i w ogóle |
Fakt faktem że taki temat już był i uważam że jest to kolejny topic do nabijania postów, ale sie wypowiem:) moją ulubioną bronią jest Bright Sword bo mało waży, ma duży atak i lepszą obrone od Fire Sworda.
|
Ulubiona Broń
Moją ulubioną bronią są crossbow i bolty :) ponieważ jestem palkiem mam do wyboru łuk i strzały lub kusza i bolty. Bolty z kuszy zadają większe obrażenia :) niestety bolty musze kupować bo jeszcze nie mam pacc'a ... :p
|
Dragon hammer.Mało waży(trochę) małó kosztuje(od kraju zależy ale przeciętnie 2-3k),fajnie bije i ma dobry def w porównaniu do S-staffa :P
|
Cytuj:
|
Sttonecutter axe rox !
Moja ulubiona bronia jest SCA(stonecutter axe) poniewaz :
-wyglada calkiem normlanie jak topor -ma duza obrone(jak dla mnie) -duzy atack -jest 1no reczny -i jest lekki(no w miare :P) |
Ja uzywam axe'ów. W tym momencie mam k axe ale zaraz po voc quescie kupuje fa, jak Bóg da i nie znudzi mi sie Tibia moze dojade za jakies 2 lata do 100 lvla :P i zdobede sca.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |