![]() |
PK party na Iridi
Małe PK w wykonaniu kilku noobkow B) .Warto obejrzeć i zobaczyć jak łatwo można ubić 78 RP i 45 MS ( ze dali sie tak podejsć :D :)
http://rapidshare.de/files/3220077/mexicorulez.rec.html Miłego oglądania, oraz zaznaczam z góry ze to NIE ja kręciłem. |
Nie wydaje mi sie zeby Del'Torosi byli "kilkoma noobkami". Moim zdaniem jeden z najlepszych filmow pk...
z tibia.de ;> |
Cytuj:
Moze i z tibia.de , ja ten film dostalem od znajomego zobaczylem ze nie ma na tibia.pl wiec umiescilem :). I ci co pkowali to nie byli ludzi z Del'toro (tak mi sie zdaje) Cya |
co wy w tym widzicie?? hała jak niewiem co X( daremne straciłem godzine zamiast grać!!!!!!! :]
|
@up
to byl jeden z lepszych filmów pk noobie jak nie lubisz filmów z pk to bylo trzeba nie oglondac |
Ci kolesie wymiatają,ładnie pozamiatali w ab i carlin :)
|
Hehe smiesznie niektorzy padali np Knight borysek :D
Dobry film :) |
Cytuj:
Filmik dosc ciekawy, sam sie dziwie jak im sie to udalo o.0 |
Nie jest to zły film
Film jest całkiem znośny momentami trzeba przewijać , akcja tych pkerów była całkiem niezle przygotowana , troche nubowali z lootem (sami sobie go przesuwali ) ale cóz kazdy chce 1 kliknąć "open" :P .
|
Cytuj:
filmik:z deka nudny ale da sie zniesc ;p.<dobre pk> |
Cytuj:
Tak to byli ludzie z del'toro bo jeden do rugiego wolal "Dennis" a malo jest dennisow na iridii:P pozatym niechcieli zabic asuexa ktory jest liderem gildii dla ktorej wyrazaja poparcie w wojnie, no ale Blade'masters'a nieoszczedzili |
WoW
Fajny filmik :D dziwie sie tym high lvl B) jak by chcieli to by rozwalili was :)
Zabardzo loota nie bylo widac... I ten co nakrecal strasznie wolno chodzil ;( Ogolem fajny filmik... :D nudny tylko na poczatku byl :) |
Mexico Rulez!
|
po komentach wydaje mi sie ze dobre pk. Zara sciogne i dam edita
@edit Niepodobalo mi sie i tyle. Moze innym sie to podoba ale mnie nie. |
bardzo fajne PK niezly loot jak bylo widac z tego palka czy kto tam byl ten high lvl pare bp hmm i tak dalej ogolnie fajne PK tylko loota nie widzialem lekko mowiac
|
Del'Toro zawsze bedzie hunted i na isarze i tera na iridi
Uciekli z isary za niedlugo uciekna i z iridii :p
|
****a! Dajcie spokój z tym rapidhsare, rehostnij to na www.tibicams.com
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |