![]() |
Kto według was ma najlepszy podpis?
Możecie w tym temacie ujawnić kto według was ma najlepszy podpis.Dla mnie to Cor Tibiarz: Hacki,kradzieże- to my polacy....
P.S. Jeśli taki temat już był(chociaż nie znalazłem) proszę modków o usunięcie. |
Po 1. Zły dział
Po 2. Mozliwe , ze ci chodzilo o commenty na tibia.com Po 3. Na forum : Taube i Raul ( lubie łacine i wszystko podobne) |
Dobra to proszę o przeniesienie,bo nie wiem do którego działu to dać.Chodziło mi o forum,oczywiście.Dzięx a przeniesienie.
|
hóómik i wszystko jasne....
|
Elieen :) nawet avatar ma fajny... :)
|
TheNatoorat ; )
|
Wydaje mi się, że temat pozbawiony sensu, ale jesli cos to Hegemmon, bo ma linki do jego opków :)
|
Wczesniejszy podpis Matka Uciekaido :)
|
Cytuj:
Co do glosowania, to nie mam zdania zaden nie jest jakis super. Chcociaz moze jakbym popatrzal :P A Taube ma podpis po ang. :D |
Mi się tam mój podoba.
Avager tymczasowy ma też fajny. jakby miasto po jakjejś walce czy coś :P teraz ma to amo ale takiie szare ;] |
TheNatoorat i Raul. Mój jest denny i stary, ale nie chce mi się go zmieniać... :D
|
Jak to kto? JA! nie no, a tak na powaznie to jest wiele fajnych podpisow, Matkus ma fajny, drom o tym super forum moderatorow:P, jest wiele fajnych podpisow ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |