![]() |
Behemoty
JAK dojsć do Behemotów na Pustyni w Ankh ? o i jaka kara grozi kumplowi za lurowanie FE na Foldzie chyba 12 dead'ów bylo ^^.
Dajecie odp. |
Behemoty pod Ankra są w grobowcu pod Tar Pits [to czarne] idziesz najgłębiej jak się da, potem teleport coinem i idziesz w prawo. Dalej już sam trafisz. Przed Behe hordy DSów, Vampów itp.. Luruj powoli bo są chyba 2-3 na jednym spawnie.. [są chyba z 2 spawny...]
Za lurowani może: - mieć bana [non-PvP][jak go GM złapie...] - hunta od protektorów ofiar [PvP] |
Thx
E, a byłes kiedyś na behemotach mocno one bija? na wypadek jak sie przeżuci na mnie palka ? , bo chcemy na steel boots hunta isc.. !
Isildur X( |
Cytuj:
60lvl+ blokerem i masz z 2 palków z 85 dist+ xxxDDDDD |
mam BLOKERA
Mam blokera 75 lvl ze skillami po 80 ale behe moze sie przezucic,, i co wtedy ???
Isildur |
to ci powiem że skille blokera jak na lvl to niezadobre :P Ale luzem dacie rade. Widziałem filmik jak chyba 40 lvl bloczy behe i loozik jest =)
|
Cytuj:
,, i co wtedy ??? i padasz , logiczne |
I like it
Qras Pocieszyłes mnie xD
|
Jak sie przezuci, to chyba latwe do przewidzenia. Albo Paladyn ucieknie, albo sie bedzie uhac az do zabicia behe albo umrze. Proste do wydedukowania?
|
Niedobijajcie chlopaka :P Btw Knighty maja takie czary ze wszystko na ekranie atakuje ciebie :) przydatne :) Blocker moze uzyc
|
czar ten nazywa sie chalenge, wymaga 5 mlvl i promocji. Sprawia on, że potwory w bezpośrednim sasiedztwie knighta ( zasięg taki jak exori) atakują własnie jego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |