![]() |
Pekowanie na maxa
:p oto link do filmiku http://rapidshare.de/files/3265561/pekowanie.rec.html . Bardzo dobry loot :P
|
Prosze o komentarze ....
|
bez sensu!! pkowanie knigtem bez 4mlv
zabiles 1 osobe, drugiej pozwoliles uciec a trzecia cie zabila i wszystko stalo sie w 8 min :( |
według mnie boski film :p teraz wyjeżdżam więc musiałem się rozerwać :)
|
poprostu nudny film nie warto ogladac !!!! X(
|
do bani plx :D?
LOL wez daj se siana ziom xd
|
a mie siem podobie, spoko go zabiles :cup: :cup: ale jak morzna nie miec 4 mlvla u nas na harmonji karzdy ma 4 mlvl, bo tak to nikt by nie pekowal :baby: :baby: ale film spoko, wiencej takich!!! :evul:
a co powierz an wspulny film? ja se zalorze postac na twojim serwie i bendziemy razem robic takie ekstra filmy. ja jusz mam 4 mlvl na harmonji to myslem ze na twojim serwesze terz zrobime go w miare szybko, jak przyjeciesz z wakaciuw to jusz bendem wysoko na 20 lvlu :evul: :cup: jusz mam jednom postac to wime jak grac zeby zabijac noobuw. jak cos to napisz priwate masagge to ci dam mojo komurke, tzn nie telefon :D 8o nómer chcerz? to masegge plx! pozdrawiam i rzyczem wesolych wakaci |
To sie nazywa polszczyzna
Cytuj:
|
badziew nie film...
|
Cytuj:
|
No stracilem 1 min. na obejrzenie
Wogóle pekowanie bez run UH , kończy sie szybko ale twórca o tym chyba nie wiedział hahaha.Wpadł utłukł 11 i 12 lvl i na trolach w dodatku ....czyli ogólem film to WIELKIE SZAMBO
|
Cytuj:
|
@up
komentuj film :P @topic kolejny syfiasty film pk :< |
Krótko i na temat..........
do dupy nudne itp...rozumie każdy może nakręcić film ale nie pisac pkowanie na maxa... |
Nawet tego filmu nie ogladalem ale jak tak patrze na wasze komenty o jakims huntowaniu na trolach 1 osoba zabita 2 uciekla a 3 go zabila no to chyba moj moja postacia na 11 lvl (druid) jest lepszy ;/ ale obejrze
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja se bede pisal jak chce i juz-.- @topic No wiesz... nawet nawet ci to wyszlo pekowanko:) szkoda ze4 mlv niemiales :) a tak to "zdrowo" pekujesz:) |
cooz...knight bez uhow czy chociazby ihow bardzo szybko konczy swoja kariere pk... ;] wiem z wlasnego doswiadczenia (a w dodatku gram na infernie :D)
No i nie powiem film nie tyle mnie znudzil co zdenerwował - bo sama gine od takich "pk" ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
STFU STFU STFU STFU STUPID NOOB X( X( X( @topik filmik mi siem podobał, szkoda rze nie miałes uhuf, ale zle zrobiles mogles na trade napisac rze kupisz, to jest tak: [tu kopiujem z trade] buy bp UH venore [i zamiast venore podajesz gdzie jestes] to ktos mugl ci te UHJy przyniesc i spzedac to bys wygrał :cup: :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |