Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pekowanie na maxa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43131)

Xetor 22-07-2005 18:39

Pekowanie na maxa

:p oto link do filmiku http://rapidshare.de/files/3265561/pekowanie.rec.html . Bardzo dobry loot :P

Xetor 22-07-2005 18:45

Prosze o komentarze ....

Ninusek 22-07-2005 18:54

bez sensu!! pkowanie knigtem bez 4mlv
zabiles 1 osobe, drugiej pozwoliles uciec a trzecia cie zabila i wszystko stalo sie w 8 min :(

Xetor 22-07-2005 19:07

według mnie boski film :p teraz wyjeżdżam więc musiałem się rozerwać :)

Foq Soul 22-07-2005 21:58

poprostu nudny film nie warto ogladac !!!! X(

Dark Blondi 23-07-2005 02:54

do bani plx :D?

LOL wez daj se siana ziom xd

Hobbit FajerBlejd^^ 23-07-2005 03:40

a mie siem podobie, spoko go zabiles :cup: :cup: ale jak morzna nie miec 4 mlvla u nas na harmonji karzdy ma 4 mlvl, bo tak to nikt by nie pekowal :baby: :baby: ale film spoko, wiencej takich!!! :evul:

a co powierz an wspulny film? ja se zalorze postac na twojim serwie i bendziemy razem robic takie ekstra filmy. ja jusz mam 4 mlvl na harmonji to myslem ze na twojim serwesze terz zrobime go w miare szybko, jak przyjeciesz z wakaciuw to jusz bendem wysoko na 20 lvlu :evul: :cup: jusz mam jednom postac to wime jak grac zeby zabijac noobuw.

jak cos to napisz priwate masagge to ci dam mojo komurke, tzn nie telefon :D 8o nómer chcerz? to masegge plx!

pozdrawiam i rzyczem wesolych wakaci

Czakosz 23-07-2005 07:58

To sie nazywa polszczyzna

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hobbit FajerBlejd^^
a mie siem podobie, spoko go zabiles :cup: :cup: ale jak morzna nie miec 4 mlvla u nas na harmonji karzdy ma 4 mlvl, bo tak to nikt by nie pekowal :baby: :baby: ale film spoko, wiencej takich!!! :evul:

a co powierz an wspulny film? ja se zalorze postac na twojim serwie i bendziemy razem robic takie ekstra filmy. ja jusz mam 4 mlvl na harmonji to myslem ze na twojim serwesze terz zrobime go w miare szybko, jak przyjeciesz z wakaciuw to jusz bendem wysoko na 20 lvlu :evul: :cup: jusz mam jednom postac to wime jak grac zeby zabijac noobuw.

jak cos to napisz priwate masagge to ci dam mojo komurke, tzn nie telefon :D 8o nómer chcerz? to masegge plx!

lol jak masz zamiar pisac na forum naucz sie ortografi moze co? :] Polski jezyk cieszki jest! :]

Koszyk 23-07-2005 10:40

badziew nie film...

Gezund 23-07-2005 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor
według mnie boski film

Tylko nie popadnij w samouwielbienie

rage6 24-07-2005 00:45

No stracilem 1 min. na obejrzenie

Wogóle pekowanie bez run UH , kończy sie szybko ale twórca o tym chyba nie wiedział hahaha.Wpadł utłukł 11 i 12 lvl i na trolach w dodatku ....czyli ogólem film to WIELKIE SZAMBO

gari 24-07-2005 09:07

Cytuj:

Totalny idiota i dyslektyk. Kup sobie słownik ortograficzny, chociaż z twoj± inteligencj± to pewnie nie będziesz potrafił go obsłużyć. A propos twojej inteligencji, to co ty możesz wiedzieć o zabijaniu noobków, skoro Harmonia jest ¶wiatem non-pvp (sam tam gram), więc o zabijaniu noobków wiesz tyle, co sam "deadałe¶" podczas gry. Wtedy faktycznie "zabijałe¶ noobka". Amen.

Olorion. 24-07-2005 10:58

@up

komentuj film :P

@topic

kolejny syfiasty film pk :<

Mental II 24-07-2005 11:07

Krótko i na temat..........
do dupy nudne itp...rozumie każdy może nakręcić film ale nie pisac
pkowanie na maxa...

boorek 24-07-2005 11:12

Nawet tego filmu nie ogladalem ale jak tak patrze na wasze komenty o jakims huntowaniu na trolach 1 osoba zabita 2 uciekla a 3 go zabila no to chyba moj moja postacia na 11 lvl (druid) jest lepszy ;/ ale obejrze

Premm 24-07-2005 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czakosz
lol jak masz zamiar pisac na forum naucz sie ortografi moze co? :] Polski jezyk cieszki jest! :]

Ale ty jestes leb -.- Co cie interesuje jak on pisze? Niech pisze jak chce z "±" itp czy bez nich, to nie twoja sprawa, a jak juz chcesz byc czlowiekiem ktory zna sie na rzeczy sam naucz sie pisac poprawnie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czakosz
cieszki

jak juz cos to ma byc "ciężki".
Ja se bede pisal jak chce i juz-.-

@topic
No wiesz... nawet nawet ci to wyszlo pekowanko:) szkoda ze4 mlv niemiales :) a tak to "zdrowo" pekujesz:)

Eravia Za'abita 24-07-2005 12:05

cooz...knight bez uhow czy chociazby ihow bardzo szybko konczy swoja kariere pk... ;] wiem z wlasnego doswiadczenia (a w dodatku gram na infernie :D)
No i nie powiem film nie tyle mnie znudzil co zdenerwował - bo sama gine od takich "pk" ;/

Marczio 24-07-2005 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor
według mnie boski film :p teraz wyjeżdżam więc musiałem się rozerwać :)

No jestes taki boski pr0 evul... chodz zrobimy duela ja ms 43 na ciebie, moze wygrasz bo przeciez robisz swietne filmy.

Cytuj:

a mie siem podobie, spoko go zabiles ale jak morzna nie miec 4 mlvla u nas na harmonji karzdy ma 4 mlvl, bo tak to nikt by nie pekowal ale film spoko, wiencej takich!!!

a co powierz an wspulny film? ja se zalorze postac na twojim serwie i bendziemy razem robic takie ekstra filmy. ja jusz mam 4 mlvl na harmonji to myslem ze na twojim serwesze terz zrobime go w miare szybko, jak przyjeciesz z wakaciuw to jusz bendem wysoko na 20 lvlu jusz mam jednom postac to wime jak grac zeby zabijac noobuw.

jak cos to napisz priwate masagge to ci dam mojo komurke, tzn nie telefon nómer chcerz? to masegge plx!

A do takich frajerow, dyslektykow, idiotow i debili brak mi slow... won won won stad plebsie

Xyrius 24-07-2005 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
A do takich frajerow, dyslektykow...

Widzisz. Ja się nie czepiam - dysleksja nie jest jak±¶ mega ciężk± chorob± i można nauczyć sie pisac poprawnie. Niezmienia to jednak faktu że chłopak może być chory, nie trzeba go od razu z tego powodu bluzgać... choć z tym idiot± to masz racje :) Kręcenie lipnych i bublowatych filmów - player killerzy w roli głównej :D... taa - wytwórnie załóżcie i zacznijcie sprzedawac -.-

Gejtlord 24-07-2005 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
A do takich frajerow, dyslektykow, idiotow i debili brak mi slow... won won won stad plebsie

omfg noob plx? 8o 8o morze ja tesz nie pisze z ortografi dobrze, czasem nie dostanem pi±tki na dyktandzie ;) ale rozumiesz co piszem, to szie nie zastanuf najpierw bo oglondałem forum z bratem i muwi 'co za debil pisze 'plebsie' , to słowo pochodzi od pleps a nie plebs , omfg sprawdziłem w takiej ksi±szce gdzie s± wyrazy i LOL? :o :o jest plepsie nie plebsie dyslektyku, wienc jak chcesz poóczać kogos na forum to:

STFU STFU STFU STFU STUPID NOOB X( X( X(

@topik

filmik mi siem podobał, szkoda rze nie miałes uhuf, ale zle zrobiles mogles na trade napisac rze kupisz, to jest tak: [tu kopiujem z trade]
buy bp UH venore [i zamiast venore podajesz gdzie jestes] to ktos mugl ci te UHJy przyniesc i spzedac to bys wygrał :cup: :cup: :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34.