![]() |
Mineła 24:00
Mineła 24:00. Na kalendzarzu widnieje 2 kwietnia 2004r.
Prima Aprillis zakończony pomyślnie. Gratulacje dla tych, którzy wiedzieli od samego początku, że nowy server to żart. Oczywiście gratulacje rownież dla wszystkich wtajemniczonych w organizacje całego żartu :] Gromkie brava ! Dziękuje za uwage. Wasz n3m1 ~ |
Hehehe, ja sie skaplem po tym ze to jest w 99% zart jak zobaczylem za na tibia.com nie ma o tym zadnego newsa. A wy zawsze piszecie newsy troche pozniej po tym jak ukaze sie na tibia.com. Ale powiem szczerze ze na poczatku sie przestraszylem :))
|
Ja na poczatku zawału nei dostałem.
Ale była kupa śmiechu. To wam sie udało :) Gratulacje :D |
O ile mi wiadomo, to żart się udał lepiej, niż się spodziewaliśmy. Na wielu światach na game chatach wybuchły prawdziwe burze. Ba, ponoć nawet do paru C'sów i GMów dotarła wieść i chłopaki się zaczeli poważnie zastanawiać, czy to prawda. Myślę, że żart można uznać za naprawdę udany.
|
Ja wczoraj wieczorem bawilem sie w detektywa ( odkrylem ze to zart w 90%) a główna moja myslą bylo to ze poco oni robili te wszystkie serwery?? (przeciez mniej jest Paccow od Faccow ;) też mi troche data nie pasowała :D no ale moi kumple uwiezyli w to co jest na stronie :P nawet nie chcieli grac :D
------------- Bractwo Valoria |
wogule wy to jestescie nara ;] wiadomo bylo ze to byl walek .. ;p
|
a ja jako pierwszy pisalem wczoraj rano że to zart ale usówaliście moje posty:P
|
Gratulacje, żart wam wyszedł pięknie. Omało mnie szlak nie trafił.
|
Zart był super, mam nadzieję że za rok będzie jeszcze lepszy!!! :D
Gratz |
Szczerze to ja się boje co za rok! Jak przeczytalem ten wczorajszy to prawie renke zkręciłem!(spadłem z krzesła)
|
****************Ale Śmieszne******************
Zrubice to jeszcze raz a sie zastrzele |
Kurde tez przeczuwalem ze cos jest nie tak ....
Ale zart wam sie udal wszyscy kumple moi jak to zobaczyly zaczeli sie zegnac :P Ja myslalem ze sie poplacze :D |
UUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Żart wam sie udał cuż powiedzieć tylko gratz !! :D |
A ja myslalem ze przez was zaraz bede wynoszony z domu w czarnym worku przez zawał :D A jak sie skapłem i powiedziałem siostrze to ją by wynosili :P
Żart się naprawde udał :D |
Rozwikłąłem wasz cudowny żart ale po tych "emocjach" z nich związanych miałem nocnego koszmara, że to wszystko jest naprawde :( Ale żarcik sie udał. Za rok sprubujćie coś wymyśleś razem z Tibia.com to będzie bardziej realne :D
|
Joke
Ja Od początku wiedziałem że to jest Joke, ale przed ujawnieniem tego u mnie w bloku i kumple z Tibi oczywiście musieli sie o tym dowiedzieć że ma być nowy serwer... Oczywiście Panika istniała a ja sie brechtałem <lol> :D.
Mi sie ten Zarcik podobał więcej takich oczywiscie tylko na prima aprilis więc <za rok>:P Pozdro dla wszystkich :) |
Ja początkowo malo postaci nie sprzedałem :D :D :D
**Żart pierwsza klasa** Ale po temacie sie potem zkapowałem i jak dałem posta że to żart to był sobie przez 5 min może i nagle baaaahhh skasowany, wtedy pewnosci nabrałem :D :D :D |
gratz na poczatku sie przerazilem ze nie wiem co....ale potem zobaczylem na link ispojrzalem na kalendazr a tu 1 kwiecien :D
|
:D Hcialem wam pogratulowac waszego żartu narawde extra!!!!!!!!!!!!!!!
|
A pozatym wszystkie wiesci o nowych swiatach podajecia w orginalnym angielskim tekscie z tibia.com:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |