![]() |
Zabawa ze Scarabami <----- tego nie widziałeś :D
Yo
Dzisiaj postanowiłem pobawić sie w nietypowe wykopywanie SCRABÓW z Ziemi! Oto Reportarz z mojej zabawy: http://targud.5gigs.com/Tibia/scraby.rec <----- -część I http://targud.5gigs.com/Tibia/scraby1.rec <------ część II Komentować :D |
hahah dobre mogliscie zlurowac to pod miasto :)
|
Sorki ze tak niedyskretnie pokaze istote swojej niewiedzy, ale jak to zrobiliscie / skad wiedzieliscie ze scaraby sa pod monetami....sorki, pytam sie przy okazji a pacca nigdy nie mialam :( o daramie wiem tylko tyle co ogladam na filmach
btw. bardzo fajny film ;] |
Scaraby pod ziemia maja regularne respy to nie jest tak calkiem losowo jesli o to chodzi :confused:
|
filmik za***isty ale czy one zawsze sie respią tam gdzie monety plz o szybką odpowiedz...
|
up
@Up One sie regularnie respia pod ziemia gdy sie zrespi wykopujesz w odpowiednim miejscu lopata i scarab sie pojawia ale nie zawsze moze tez wyleciec scarab coins:P Mapke masz na www.tibianews.net robisz maps of tibia ankrahmun i tam masz te szare kropeczki (kwadraciki jak chcecie:P) to scaraby lub scarab coins zalezy od szczescia. Mysle ze kazdy mnie zrozumial:P
PS. Moj qmpel 90% miejsc zna na pamiec gdzie sa scaraby:P Pozdro |
No więc wszystko odbywa sie tak jak powiedział kolega z góry. www.tibianews.net mape Ank~ należy najlepiej sobie na maxa przybliżyć, wtedy łatwiej jest sobie znaleść scraby.
Scrab Coiny są w 90% zawsze w tym samym miejscu. Tam gdzie wykopaliśmy scrab coina możemy sobie zaznaczyc i przysc za 1h i w 90% on też jest - albo bedzie scrab :) Jednak miejsc z Coinami jest bardzo mało ;/ |
te filmy widzialem bo sa na tibia.de :P
|
@up
Dziwne... nie dawałem nic na tibie.de ? Więc nie mów że je widziałeś... |
Dawno temu widziałem na tibia.de filmiki pokazujące miejsca gdzie sie respią scraby więc niemasz sie specjalnie czym chwalić.
|
Filmik śmieszny bawiłeś sie w archeologa? ^^
|
Hrmpf, przynajmniej pare osób o tym nie wiedziało to się do wiedziało, najs :D
|
lol
a pod jaka tibie to jest??!!
ja patrzalem pod 7.6 7.55 7.5 i nie dziala |
@up
Gdybyś potrafił choć odrobine wytężyć swój mózg, skapnął byś się, że film jest sprzed 3 miesięcy, a wtedy była tibia 7.4 @film ROTFL! :D |
Pod 7.4 (10 znaków)
Filmik fajny tylko troche za mało akcji, lepiej by bylo jakbyscie to podlurowali gdzies :D |
Filmik spoko :)
Ja znam okolo 200 miejscuwek gdzie sa zakopane scaraby i dla tych ciekawskich powiem tylko tyle ze scarab coinsy moga byc tam gdzie jest zakopany scarab i tak mi sie zdaje ze scarab coinsy one sie nieregularnie respia czasem znajdowalem 5 pod ząd a czasem zadnej wiec to zalezy od szczescia |
http://www.tibianews.net/worldmap.asp
Nakieruj sie na pustynie w okolicach tombow i powieksz na maxa, te szare sqm to beda miejsca gdzie mozna wykopac scaraby, lub scarab coiny |
Rehost plz bo pisze mi, że strony wyświetlić nie można :S
|
Nic dziwnego, że ci link nie działa, jak to filmy mają już rok za sobą ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |