![]() |
Mój 100 lvl [Aldora]
|
gz! fajna ta setka:)
|
Tak się zastanawiam , po co Ci AOL jak masz RS? Czy chciałeś przyszpanować eq?
|
Cytuj:
|
Fajos??
wiem ze ludzie mają schizy ale zeby nosic magiczną pałke nosic z czerwonym czaszką ale gz tylku kokosow napewno masz kolgow kturzy chodzą na demony :)
Relobiba ma lvl 54 skills22\27 best solo dragon lord best team demon lvl 43 |
No gratz! Aldora rox ! fajny sposob ulozenia 100 :)
|
Zalozylem na screena to takie trudne? -.-
|
gz levela ;)
|
Nice!
Hmm po pierwsze chciałem Ci bardzo pogratulować 100-czki....I nie przejmuj się tamtymi typkami.Ludzie czy Wy nie wiecie że każdy swój 100 level chce mieć jak najlepszy więc zakłada się najlepsze eq i robi się setke jak najfajniejsza i najorginalniejszą w Twoim przypadq była super 100-czka
|
Cytuj:
nie sadzisz ze 100 palek sam chodzi na demony?>.<?moze nawet chodzi sam z blokerem bez zadnego corca,druta,palka?nie pomyslales ze moze hodzic tez solo?-.-' |
No no gzcik doczekales sie ;];] powodzeniia w dalszym biciu lvlka :) :) ;)
|
Seba Gz sexi piczo xDD =* taki "noobek" zrobil 100 xDD heh Ty i ten Twoj poh :P GZ GZ
odchodz z em i robimy Faith reaktywacje xD dalej jestes zly na tego deada na 50 lvlu na vampie :P?wypadl p ammy wojo nie chcial oddac,nabij lvl i sam mu go zabierz:P |
HEHE kolejny polaczek 100lv. BIG gratz...
@btw jakie masz skile? :p |
Graaatz, pamietasz jeszcze ta niefortunna wyprawe na POHu?? :P
Miales wtedy ~30lvl xxDDDD http://www.members.lycos.co.uk/kubax...20hardcore.jpg P.S Ta wyprawa zakonczyla sie Aldruhna dedem :( |
Cytuj:
pamietam jak padl na cycu,dragu ..i na vampie(przeze mnie xD) |
Może i deadłem ale fajnie bylo.. stare czasy :P
I to nie ja czekalem na 100 ale ona na mnie:P LoL jakbym chcial to by mi go Wojo oddal :P ale mam ich teraz mnostwo :P i "I don't need" |
Cytuj:
dawaj mi p ammy sknero po hacku jestem xD |
Kolejny polski 100. lvl na mojej Aldorze ;) Gratuluje inwencji tworczej [patrz: setka]
|
Oj sorka nie ten temat :p
Yours Gogus. |
Gratuluje
Skoro Aldora to gratuluje osobiscie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |