![]() |
Czy w tibii jest...?
czy w tibii jest...? :
-coś jak town portal... (aby teleportować się do miata) -coś leczącego "ogień" albo "porażenie" (jak antidotum leczy otrucie) -krzyk - sposób pisania, aby tekst był widoczny na dalszą odległość od gracza (mimo iż się go nie widzi) a pozatym uważajcie na gościa o nicku "olus polaczek" na Trimerze. Podszedł do mnie i poprosił o party. Zaprowadził mnie daleko od AB i zaczął atakować (palladyn). No i ostatecznie mnie zabił :( , zyskując na tym 6 ryb... |
Czlowieku toz to smierci glupota na odleglosc isc z nieznanym kolesiem daleko na party, ale nie powiedziales jaki ma level ??
|
Town Portal - jest na to sposób, ale jest to zakazane przez CIP Soft, bo to wykorzystanie wad gry. Dodatkowo dla FACC trudno wykonać. Nie będę opisywał szczegółów, bo to niedozwolone.
Leczenie ognia i energi - nie ma:(. Krzyk - jest, musisz kliknąc w oknie pisania na taki głośniczek. Podwójne kliknięci daje szept (słyszą ci co ciebie "dotykają"). |
re.up
Albo: #Y tekst - krzyk #W tekst - szept |
Co do tej śmierci to powiem że mam problem, tzn, moj kolega ma problem, bo jeden koles na trimerze zaoferował mu pacca na 11 mśc za 2,5k . Noto chlopak sie zgodził dał mu numer i hasło i lipa, wszystko mu ukradł. JAK TO ZGLOSIC DO CIPOW ZEBY GO BLOKNELI???
|
Re Up...
Do pacca nie trzeba podawac hasla... Takie bledy popelnie niestety coraz wiecej graczy... Chyba nie mozesz tego zglosic do cipow bo niedozwolone jest kupowanie pacca za kase tibijska...Chyba |
Ja tez sie dalem zrobic a paccem za Gp :/ Ostatecznie stracilem *tylko* blue robe bo kols chcial sie zalogowac ale wyslalem parcela z calym eq gdzie indziej wiec frajer zdazyl sie tylko raz zabic :> Nick kolesia to Maximilian De'Vills - Isara.
|
@kaminiak - on miał 18, a ja miałem 13 (terazm mam 14 :D awansowałem przed chwilą)
@SuPeRMAN - znam ten sposób :P ale chodziło mi bardziej o jakiś zwój albo run :] @Dobo & SuPeRMAN - dzięki za pomoc :) ktoś tu jest z trimery? :> |
Z tych rzeczy jest tylko krzyk. Przy wpisywaniu wiadomoście masz taki głosniczek. Klkniwj raz i wcśnij enter. Tylko nie da się cały casz krzyczeć bo się meczysz:P
|
A ogien lub energie mozna wyleczyc u kaplana w swiatyni mowiac
Hi heal bye w ten sposob mozna tez leczyc trucizne |
w tibi do czego sluzy szept? ~~Whispers~~
|
jusz mowili, slysza to tylko ci ktorzy sa o kratke obok ciebie
|
A ja jie wiedzialem do czego jest ten głośniczek.
Klikałem na niego i klikałem i nic. Dzięi że powiedzieliście :] |
Jak piszesz z dóżych literek to krzyczysz wtedy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |