![]() |
1k w 3 minuty ;] 17 lvl sorc
Jak nabic 1k w 3 minuty na 17 lvlu ! ! Oto link
http://rapidshare.de/files/3309511/1kw3minuty.rec.html Milego ogladania ! ! Comment plx()r ;) |
Ja pier.... jestes niesamowity >.< , co za filmy !? <jak nabic 1 exp w 1 sec> , o daj mi ja chce plx. LOL, jak chcesz zobaczyc the best film z tego cyklu sciagnij sobie gdzies z tibia.de, jak na infernie typek zabija 2 razy Sergeia (86 royal) i ma z 8 lvl , 40 cos w tym stylu 3 minuty nabił nie 1 k <LOL!> , a +950 k ,tym samym udowodniłem jaki żenujący temat zakładasz ..
|
Cytuj:
|
Ja pier... agn, 17 lvl sorc 1 k expa - 3 min, co my ci mamy powiedzieć Gratz, niesamowity exp, jestes moim idolem ? Bullshit i tyle, zabij sobie 2 dragi w tym czasie, wiecej expa ..
|
i po co tak mowisz pajacu? dla niego jest to osiagniecie a 1 k w 3 minuty, na taki niskim lvlu to dobry wynik , gratz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i 7 sd daj mi jakies swoje osiagniecie chetnie ogladane 1expa w 1 sekunde tak jak to wspominales splyn z tego forum ! |
@Greeni
Wyjdz @topic Nie no super mnie sie podobalo. |
Cytuj:
Nie chcialbym nabijac posto\ów rozmawiajac z 10 latkiem ^ , ale pomyśl czasem co mówisz. |
Cytuj:
ale straszne 1 k w 3 min ja na 12 lvl drutem gs solnolem z sd up,down zanim zaczniecie mnie komentować miałem nim 49 m lvl i hity dobre siadały i poszlło tylko 5 sd :cup: |
Cytuj:
Przechwałki, panie offtop? Jezu dlaczego nigdy nikt nie komentuje, tylko się żre o detale... jezu, film nie jest najgorszy, on tam dużo nie stracił, zabić dwa dragi to jest wysiłek dla 17 lvla, bo drag może go zaspamować i padnie... film fajny :P |
mi się też podobało :) Też mam 17lvl ale gram knightem i mam potężne skille...(patrz podpis) tak bym tam poszedł, może kiedyś
Więc, nie patrz na tych którzy piszą że film to shit - conajmniej połowa z nich chce sobie w ten sposób nabijac liczbe postów... a filmu pewnie nie widziało. (choć Ci którzy twierdzią ze film jest zły mogą to samo mówić np. o mnie... nabija sobie posty a filmu nie widział, ale co tam...kto by się przejmował). Spróbój nakręcić filmik z jakimś fajnym miejscem do którego moge wybrać się na 17lvl i ze skillami 40/35 |
|
@ UP.
Rooksteyeer (czy jak to sie pisze :P) @ UP UP skile masz beznadziejne :P @Topic Film taki sobie mogl bys sie bardziej postarac :) |
Cytuj:
Apff... po co sie wygadał? przynajmniej by się ludzie pośmiali że taki słaby jestem >.> Hail lov lvl chars! |
Cytuj:
Link:http://rapidshare.de/files/3176326/l..._SOLO.rec.html Cytuj:
Ze ci sie podobalo (niski poziom wyrafinowania prezentowany przez wiekszą społeczność tego forum (wow zabiles rata z serpenta ,wow) to nie znaczy ze wszystkim sie podoba ten .... Cytuj:
|
@ up:
biorąc pod uwage towje zachowanie uważam ze "10-latek" ma mniej kultury @ topic: spoko filmiq życze dalszych skucesów ^^ |
Cytuj:
tylko mial niezawierac wylgaryzmu wiec mozesz wyraz "wyjdz" interpretowac jako "Wypier*alaj" Ale dalej panie n00bie niekapuje o co ci z tym serpentem chodzilo. Ja wale z clubow erogancki daunie chory na brak samokrytyki. |
Cytuj:
2.Gów.. mnie obchodzi w czym walisz tym swoim low lvlem, nie rozumiesz metafory i siedź cicho |
Z tego co ja widze to Ty też nie wiesz o co Ci chodzi... sam mam 17lvl i te 1k expa w 3minuty do dla mnie naprawdę dużo....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |