Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1k w 3 minuty ;] 17 lvl sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43285)

Swietlik galana 24-07-2005 14:24

1k w 3 minuty ;] 17 lvl sorc

Jak nabic 1k w 3 minuty na 17 lvlu ! ! Oto link
http://rapidshare.de/files/3309511/1kw3minuty.rec.html
Milego ogladania ! ! Comment plx()r ;)

Grenni 24-07-2005 14:59

Ja pier.... jestes niesamowity >.< , co za filmy !? <jak nabic 1 exp w 1 sec> , o daj mi ja chce plx. LOL, jak chcesz zobaczyc the best film z tego cyklu sciagnij sobie gdzies z tibia.de, jak na infernie typek zabija 2 razy Sergeia (86 royal) i ma z 8 lvl , 40 cos w tym stylu 3 minuty nabił nie 1 k <LOL!> , a +950 k ,tym samym udowodniłem jaki żenujący temat zakładasz ..

-Res- 24-07-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grenni
Ja pier.... jestes niesamowity >.< , co za filmy !? <jak nabic 1 exp w 1 sec> , o daj mi ja chce plx. LOL, jak chcesz zobaczyc the best film z tego cyklu sciagnij sobie gdzies z tibia.de, jak na infernie typek zabija 2 razy Sergeia (86 royal) i ma z 8 lvl , 40 cos w tym stylu 3 minuty nabił nie 1 k <LOL!> , a +950 k ,tym samym udowodniłem jaki żenujący temat zakładasz ..

Chyba nie oglądałeś filmu bo on nie zabijał na pvp-enforced ale pokazał pewne miejsce ! Więc wpierw oglądaj film a potem komentuj !!!

Grenni 24-07-2005 15:24

Ja pier... agn, 17 lvl sorc 1 k expa - 3 min, co my ci mamy powiedzieć Gratz, niesamowity exp, jestes moim idolem ? Bullshit i tyle, zabij sobie 2 dragi w tym czasie, wiecej expa ..

Tasiorstrasz 24-07-2005 15:28

i po co tak mowisz pajacu? dla niego jest to osiagniecie a 1 k w 3 minuty, na taki niskim lvlu to dobry wynik , gratz

Grenni 24-07-2005 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
i po co tak mowisz pajacu? dla niego jest to osiagniecie a 1 k w 3 minuty, na taki niskim lvlu to dobry wynik , gratz

Pajac to twój ...., uświadamiam mu że to nic wielkiego i jest to kolejny film zaśmiecający ten dział

Swietlik galana 24-07-2005 15:48

Cytuj:

Pajac to twój ...., uświadamiam mu że to nic wielkiego i jest to kolejny film zaśmiecający ten dział

Gowno uswiadamiasz posty nabijasz zabij draga na 17 lvl 2bp uh waste ;]
i 7 sd daj mi jakies swoje osiagniecie chetnie ogladane 1expa w 1 sekunde tak jak to wspominales splyn z tego forum !

Golempol 24-07-2005 15:59

@Greeni
Wyjdz
@topic
Nie no super mnie sie podobalo.

Tasiorstrasz 24-07-2005 16:05

Cytuj:

Nie chcialbym nabijac posto\ów rozmawiajac z 10 latkiem ^ , ale pomyśl czasem co mówisz.

Master boys 24-07-2005 16:08

Cytuj:

masz racje :p
ale straszne 1 k w 3 min ja na 12 lvl drutem gs solnolem z sd up,down zanim zaczniecie mnie komentować miałem nim 49 m lvl i hity dobre siadały i poszlło tylko 5 sd :cup:

Grundos'clubbaser 24-07-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master boys
masz racje :p
ale straszne 1 k w 3 min ja na 12 lvl drutem gs solnolem z sd up,down zanim zaczniecie mnie komentować miałem nim 49 m lvl i hity dobre siadały i poszlło tylko 5 sd :cup:

Przechwałki, panie offtop?

Jezu dlaczego nigdy nikt nie komentuje, tylko się żre o detale... jezu, film nie jest najgorszy, on tam dużo nie stracił, zabić dwa dragi to jest wysiłek dla 17 lvla, bo drag może go zaspamować i padnie... film fajny :P

Xyrius 24-07-2005 16:19

mi się też podobało :) Też mam 17lvl ale gram knightem i mam potężne skille...(patrz podpis) tak bym tam poszedł, może kiedyś
Więc, nie patrz na tych którzy piszą że film to shit - conajmniej połowa z nich chce sobie w ten sposób nabijac liczbe postów... a filmu pewnie nie widziało. (choć Ci którzy twierdzią ze film jest zły mogą to samo mówić np. o mnie... nabija sobie posty a filmu nie widział, ale co tam...kto by się przejmował).
Spróbój nakręcić filmik z jakimś fajnym miejscem do którego moge wybrać się na 17lvl i ze skillami 40/35

Grundos'clubbaser 24-07-2005 16:36

@up
Nie martw się, ja mam gorsze

http://img.photobucket.com/albums/v3...ibia/skilz.jpg

lol :o

Koszyk 24-07-2005 16:43

@ UP.
Rooksteyeer (czy jak to sie pisze :P)

@ UP UP

skile masz beznadziejne :P

@Topic

Film taki sobie mogl bys sie bardziej postarac :)

Grundos'clubbaser 24-07-2005 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
@ UP.
Rooksteyeer (czy jak to sie pisze :P)

@ UP UP

skile masz beznadziejne :P

@Topic

Film taki sobie mogl bys sie bardziej postarac :)

Apff... po co sie wygadał? przynajmniej by się ludzie pośmiali że taki słaby jestem >.>

Hail lov lvl chars!

Grenni 24-07-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swietlik galana
Gowno uswiadamiasz posty nabijasz zabij draga na 17 lvl 2bp uh waste ;]
i 7 sd daj mi jakies swoje osiagniecie chetnie ogladane 1expa w 1 sekunde tak jak to wspominales splyn z tego forum !

Rotfl ,, jejq nie lubie udowadniać pyszniącym sie newb'om, ze nie pozjadali wszystkich rozumów nie mając nawet własnego 8o , masz , ale lepiej nie ogladaj bo sie podniecisz i ci moze nawet stanie dziecko...(przepraszam innych użytkowników, lecz ten ... mnie wkur...) X( , ten film był jakis czas temu na forum, tylko 11 lvl, expi porównywalnie :evul: a co do 2 bp uhs waste, to chyba wczesniej wymieniony twoj stary ..
Link:http://rapidshare.de/files/3176326/l..._SOLO.rec.html
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol
@Greeni
Wyjdz
@topic
Nie no super mnie sie podobalo.

Wyjdz?dla kogos takiego jak ty nawet nie podniose moich szacownych czterech liter, wyjdz ... hahaha
Ze ci sie podobalo (niski poziom wyrafinowania prezentowany przez wiekszą społeczność tego forum (wow zabiles rata z serpenta ,wow) to nie znaczy ze wszystkim sie podoba ten ....
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
Nie chcialbym nabijac posto\ów rozmawiajac z 10 latkiem ^ , ale pomyśl czasem co mówisz.

Mysle co pisze i co mowie, w przeciwienstwie do niektorych tu postujących (golempol plx), tez nie chciałbym nabijac postow ale to szanowny mość zaczął mnie od pajaców wyzywać. Nawet "10 latek" ma wiecej kultury niz "16 latek"

Mati Crusher 24-07-2005 17:52

@ up:
biorąc pod uwage towje zachowanie uważam ze "10-latek" ma mniej kultury

@ topic:
spoko filmiq życze dalszych skucesów ^^

Golempol 24-07-2005 19:22

Cytuj:

Wyjdz?dla kogos takiego jak ty nawet nie podniose moich szacownych czterech liter, wyjdz ... hahaha
Ten piekny wyraz "wyjdz" mial byc czyms podobnym do slów "Wypier*alaj"
tylko mial niezawierac wylgaryzmu wiec mozesz wyraz "wyjdz" interpretowac jako "Wypier*alaj"
Ale dalej panie n00bie niekapuje o co ci z tym serpentem chodzilo. Ja wale z clubow erogancki daunie chory na brak samokrytyki.

Grenni 24-07-2005 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol
Ale dalej panie n00bie niekapuje o co ci z tym serpentem chodzilo. Ja wale z clubow erogancki daunie chory na brak samokrytyki.

1.Ja ci nie rodzina ze mnie n00bem nazywasz.
2.Gów.. mnie obchodzi w czym walisz tym swoim low lvlem, nie rozumiesz metafory i siedź cicho

Xyrius 24-07-2005 22:08

Z tego co ja widze to Ty też nie wiesz o co Ci chodzi... sam mam 17lvl i te 1k expa w 3minuty do dla mnie naprawdę dużo....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09.