![]() |
[IRIDIA WAR] Pol vs. Swe part 1
Hiho!!! Jest to filmik z wczorajszej wojny na Iridii, którego jestem autorem =]
Comment plz http://rapidshare.de/files/3341230/iridia_war.rec.html @edit a oto filmik z wczorajszych przygotowan do wojny, która sie nie odbyła : http://rapidshare.de/files/3364556/part_last.rec.html umieszczam go na prosbę kolegi ;] |
=/
dostalismy w dupe bo stali tak ze nie mozna bylo ich sdkowac. nastepnym razem bedzie na otwartej (bardziej niz ta) przestrzeni.
wtedy im dokopiemy |
nic straconego...3 najlepsze chary na Iridii to Polacy, a więc musimy to wygrać ;]. Ja na całej akcji byłem swoim uhmakerem..dzisiaj wpadne 2nd charem ;]
|
dobrze bylo, tylko zeby nie ta brama :/ najlpiej walczyc pod thais. Filmik ok, ale pierwsze minuty na full speed oglądajcie :)
JURAND ROX :d chociaż nie gram na iridii :) Zabijajcie ppl którzy blokują odwrót. Edit: Cikeawe dlaczego nikt nie bije juranda? ;> |
Film ciekawy, rzeklbym nawet bardzo :) Padlem tam dwoma charami :
Fyzio Brylantowy Krasnoludek i Sheremei. Btw. To nie jest wojna Pol vs. Swe. To nie jest wojna narodow, tylko dwoch gildii: Six Sens vs Divinity Reign. |
Heh Nie Lubie jak Wary sa Filmowane z uhmakerow itp ;/ Lepiej np jakby Royal Demonic Filmowal -.- a nie dzie Ci taki uhmaker wejdzie -.- 1 sd i lezy :Dnom ale jednak Gz Za Checi -.-
|
Cytuj:
Troche nudna ta wojna była nie to co na Danubi ^^ (sd-400+) ale można obejrzeć. Kolejnym razem walcie sie na południe od thais i na fibule można good trapy robić :) |
Cytuj:
lvl to nie wszystko ;) a co do tego ze nie bija juranda, waste sd i tak by go nie ubili ;) |
ladnie ladnie :P
Podczas wilu wojen jako miejsce walkiwykorzystywano Ab :P Nie zawsze to sie oplaca ;) |
Zajefajny film 8o . Juz sie nie mogę doczekać 2 częśći :)
|
Akcja była spoko... Trzeba było tam być a nie mówić że nudne :P zakladam sie ze 2 część bedzie nosiła tytuł "DR Unicestwione" :) Gl chlopaki z SS
BTW. Pozdro dla Elittle od Hell soul~ i krecimy dalej :D |
Tez nielubie filmow wojen krenconych uhmakerami bardziej podobal by mi sie gdyby byl krencony sdmakerem :))
|
tak jak pisal Danthorr niemielismy jak SDkowac :( .... mam nadzieje ze w nastepnych starciach bedzie lepiej :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 00:44 You see yourself. You are a royal paladin. You are Elder of the Six Sens (Bezok). |
No tak Danthorr to sobie bedzie SDkowal :P Ty rhyrielku przewidziales mozliwosc SDkowania i mi ubiles qmpla dla samych SD i jestem smutny z tego powodu...
"Tez nielubie wojen krenconych uhmejkerem, wole jak krencone sdmejkerem" - to mnie powalilo o.0 Aha i mam jedna sugestie: Pamietajcie to wojna gildii, a nie narodow, Szwedzi to tez ludzie. Skonczcie z tym rasizmem. |
Bardzo srednio ten film wypadl, nie wiem czy to wina miejsca, pvp graczy czy tez tego ze byl robiony z perspektywy 11 lv druida ktory nie podejdzie nigdzie blizej bo zginie... Przydaloby sie zamiescic film krecony przez jakiegos knighta, h-lvla :P
|
Mnie najbardziej smieszy jak na Trade albo w Depo siedzą polskie noobki i krzyczą cos typu: 'nie bedize Szwed plul' i takie tam...po prostu szkoda słów. Ja osobiscie nie brałem udziału w 'wojnie ze Szwedami' moim 9 lv ;) (chociarz pewnie wiecej bym zdziałał niz wiekszość nobbów: http://img209.imageshack.us/img209/8831/pk00110az.jpg )
p0zdro. |
dzis kolejna wojna pol-swe tym razem w carlin wiec nas nie zablokuja :D
|
-.-
No...Trzeba sie za nich wziasc...Polacy sa lepsi ale taktyki nie maja ;>. Postarac sie ****a :>
|
trochę ryzykowne było to, że poszedłem na wojne z 200 hp... ale opłacało się xP...mam nadzieję, że zaden Szwed nie widział tego filmu bo mam zamiar w części następnej dalej poszpiegować ;]... :confused:
|
Cytuj:
Dzisiaj będzie nas dwuch co gwarantuje lepsza jakosc filmu i uczucie bycia w polu walki, do polaków mam prośbe uwazajcie na malego Pro :baby: co bedzie tam biegac z kamerą :) Do zobaczenia o 20 : 00 , film bedzie jutro :) Kto wygra??? :evul: POLSKA (SS) :cup: Kto wygra??? :evul: POLSKA (SS) :cup: Kto wygra??? :evul: POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |