![]() |
Szukam gry...
Tak więc szukam gry, która:
Jest podobna do RedDragona Ma system "kasa-za-klikanie-w-link" jest darmowa Jest fantasy Można budować, kupować itd Może być przyozdobiona grafiką Ktoś ma jakiś pomysł? |
Nie słyszałem nigdy o innej niz rd. Nie grasz teraz w rd bo jest płatne? Jeśli tak to moge cię skontaktować z moimi kumplami na serwie węgierskim, on jest darmowy.
|
To chyba powinieneś napisać w jakimś innym dziale, zaraz powiem modera..... o kurczę, to Dobo!! Sorry, ty zawsze masz rację kiedy zakładasz temat.
Znam jedynie Kings of Chaos - bardzo mało rozbudowana strategia, dostajesz żołnierzy za klikanie w link i właściwie tyle. 4 rasy do wyboru. www.kingsofchaos.com |
re.up
Grałem w to jakies 2h temu xD Nie spodobało mi sie Może ktoś zna coś jeszcze? Poprostu rajcuje mnie budowanie własnego królestwa, a i zeby ten system klikania był A jest w dziale inne... nie wiem dlaczego XD |
|
Heh ... tez bylem fanem RD ale nie gram odkad ta gra stala sie platna. Nie raz nad RD spedzalem kilka godzin dziennie klikajac turki za ludzi z koalki podczas wojny :P
Ahh co to byly za czasy :D |
KoC jest niezłe...od paru dni atakuję wszystkich dookoła i mam dużo kaski xD
|
może to nie odpowiada Twjemu zappytaniu..ale fajną gierką jest gotyx... nie klikasz w prawdzie w banery i jest to gra płatna..ale przez 1 miesiąc gasz za free. Ogolnie gra mi sie podobała..ale niestety jak zobili ją płatną to mam zablokowany telefoen..dobre 4 miesiące :P i nie moge smsa wysłać..ale gra naprawde wciągające..nieraz wstawałem o 2-3 rano żeby odeprzeć atak, lub takowy wysłać..żeby doszedł ..w godzinach nocnych dlka przeciwnika, lub jak będzie w szkole :P oto link Gotyx
|
Nie wiem czy można to nazwać grą , ale sam mówiłeś że chodzi ci o system "kasa-za-klikanie" :)
Wejdź na www.raymanzone.com tam dostajesz punkty jak np. napiszesz posta na forum .Potem możesz ściągać ze te punkty różne filmiki, tapaety itp. :) A jeszce może Everwars. |
Cytuj:
|
Jak lubiłeś RD to polecam gorąco
World of Dragons giera stworzona przez byłych adminów RD PL (np. Lorda Si) |
Ja kiedys znalazlem taka gre
http://games.swirve.com/utopia/ Przez moment mialem wrazenie, ze to zupelna kopia rd. Pod wieloma wzgledami podobna. Mozna grac za friko, mozna tez wykupic platne konto (czyli tak jak w Tibii). Jak znasz dobrze Rd, to w tej grze tez sobie poradzisz. |
@4All
Wielkei dzięki! W szczególności dla P.l, +/- o cos takiego mi chodziło! Wielkie THX P.s Naucz się wylogowywać z pałacu, bo ja i Bartix musimy robić to za Ciebie xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |