Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Phoenix Shield (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43431)

Tedi 25-07-2005 22:32

Phoenix Shield

First On Harmonia (=
http://rapidshare.de/files/3352095/First.rec.html

ReMM 25-07-2005 22:36

Nom nice nice :p Gratz shielda ... mhmm domek tez pikny :D

Strange 25-07-2005 22:42

Gratz shielda :)
Fajny domek :)

Pozycja4 25-07-2005 23:00

:O niezle Za***i***czna tarcza, tylko skad ja wziac ;pp
:) pozdrofka

Wymi@t@cz 25-07-2005 23:01

Gratz Shielda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz ZAjefajny Domek. zazdrosci Ci chyba każdy ( no prawie )

Thristen 25-07-2005 23:10

Tedi wypas wypas ;>
mysle ze bede mial kiedys lvl równy twojemu ;)

FilipYo 25-07-2005 23:10

ahh ladnie pewnie loot z faraona

midek 25-07-2005 23:19

GZ shielda , domek tez NICE ;]

Gejtlord 26-07-2005 03:32

FAKE FAKE FAKE noob !

kiedys siedzialem z kumplem z RL z tehnikum i mi pokazywał jak siem robi fejki rzeby mieć rzeczy na filmach, rysójesz je w paincie i jak nagrywasz film szybko naciskasz alt+tab tak rzeby ta rzecz w paincie już była ustawiona tam gdzie ma być w filmie, i szybko wracasz to tibicam i co? fake!!!!! 8o
Admin usunac to z działu filmy !!!! X( X(

po prostu terz gram na harmoni i wijem ze jedyny i pierwszy phoenix shield miał tam Liromir, pokazywał mi bo znam go z RL a nie pokazuje jej bo nooby potem mu hakną kąnto (nie wiem jak to siem pisze :) :) )

HAIL IRONCLAWS! :cup: :cup:

phoneix 26-07-2005 03:44

Ja mysle ze to wyzej to jakas nedzna prowokacja, przeciez nie mozna byc az tak glupim...

Tedi 26-07-2005 05:47

Jak grasz na Harmoni zapraszam do venore ^^.

Wypas 26-07-2005 07:15

Ech, tyle tysięcy ludzi już ją w twoim domku widziało. ;)

"BuRsZtYn" 26-07-2005 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gejtlord
FAKE FAKE FAKE noob !

kiedys siedzialem z kumplem z RL z tehnikum i mi pokazywał jak siem robi fejki rzeby mieć rzeczy na filmach, rysójesz je w paincie i jak nagrywasz film szybko naciskasz alt+tab tak rzeby ta rzecz w paincie już była ustawiona tam gdzie ma być w filmie, i szybko wracasz to tibicam i co? fake!!!!! 8o
Admin usunac to z działu filmy !!!! X( X(

po prostu terz gram na harmoni i wijem ze jedyny i pierwszy phoenix shield miał tam Liromir, pokazywał mi bo znam go z RL a nie pokazuje jej bo nooby potem mu hakną kąnto (nie wiem jak to siem pisze :) :) )

HAIL IRONCLAWS! :cup: :cup:

pewnie zazdrosci i dlatego tak sie dyga :]

Dj Fara0n 26-07-2005 09:13

Cytuj:

omg czemu nooby nigdy nie piszom o topiku tylko o innych. X( X( ja cie nie obrarzam lolu to po co mnje obrarzasz, jak nie wjesz jak sie fejki robi w tibicam to STFU nobówo gupia :baby:

HAIL IRONCLAWS :cup:

Moze dlatego ze chcesz sie popisac wciskając innym kit ze umiesz fake filmy krecic?Myslisz ze ktos uwiezy w twoje stery? Nakrec taki film to respekt bo narazie jestes zwyklym noobem ktory sie tylko umie wymądrzac i przechwalac.A i ten twoi kolega to tez niezly ster jezeli go se nie wymysliles.
@Topic:
Gz shielda ;) ...

Monte 26-07-2005 09:17

Omg! Do Gejtlord.. Ty masz 17 lat?.. Przecież mój ośmioletni brat potrafi pisać z mniejszą ilością ortograficznych błędów od Ciebie.. Brr... Straszne..

@Topic: Gratuluję tarczy bo z pewnością jest bardzo rzadka, no i ten opis "Cieplutka w dotyku" xD.

Cepek15 26-07-2005 09:35

No niezle piekna Tarcza ;) Gratulacje tarczy

Btw: Fri itams plix !!

Kamzoreq 26-07-2005 09:42

Cytuj:

omg czemu nooby nigdy nie piszom o topiku tylko o innych. X( X( ja cie nie obrarzam lolu to po co mnje obrarzasz, jak nie wjesz jak sie fejki robi w tibicam to STFU nobówo gupia :baby:

O ****a słownik do ręki, a potem na forum.

-=DanieL=- 26-07-2005 11:17

Cytuj:

Czy tam u ciebie w dżungli znają taką książeczke o nazwie słownik ortograficzny? :>
a ten Phoenix to cie nieprzezywał tylko powiedział, że to prowokacja baranie

Bongozzpl 26-07-2005 12:25

Gz shielda! Ona ma takie staty jak vampire shield?:p

phoneix 26-07-2005 12:30

Gej tlord moze fizycznie masz te 17 lat ( w co szczerze watpie ) ale umyslowo zatrzymales sie w przedszkolu, mowiac krotko - masz inny tok ewolucyjny i poki co jestes jeszcze za glupi zeby udzielac sie na forach publicznych, wiec wdus logout...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43.