![]() |
Phoenix Shield
First On Harmonia (=
http://rapidshare.de/files/3352095/First.rec.html |
Nom nice nice :p Gratz shielda ... mhmm domek tez pikny :D
|
Gratz shielda :)
Fajny domek :) |
:O niezle Za***i***czna tarcza, tylko skad ja wziac ;pp
:) pozdrofka |
Gratz Shielda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz ZAjefajny Domek. zazdrosci Ci chyba każdy ( no prawie ) |
Tedi wypas wypas ;>
mysle ze bede mial kiedys lvl równy twojemu ;) |
ahh ladnie pewnie loot z faraona
|
GZ shielda , domek tez NICE ;]
|
FAKE FAKE FAKE noob !
kiedys siedzialem z kumplem z RL z tehnikum i mi pokazywał jak siem robi fejki rzeby mieć rzeczy na filmach, rysójesz je w paincie i jak nagrywasz film szybko naciskasz alt+tab tak rzeby ta rzecz w paincie już była ustawiona tam gdzie ma być w filmie, i szybko wracasz to tibicam i co? fake!!!!! 8o Admin usunac to z działu filmy !!!! X( X( po prostu terz gram na harmoni i wijem ze jedyny i pierwszy phoenix shield miał tam Liromir, pokazywał mi bo znam go z RL a nie pokazuje jej bo nooby potem mu hakną kąnto (nie wiem jak to siem pisze :) :) ) HAIL IRONCLAWS! :cup: :cup: |
Ja mysle ze to wyzej to jakas nedzna prowokacja, przeciez nie mozna byc az tak glupim...
|
Jak grasz na Harmoni zapraszam do venore ^^.
|
Ech, tyle tysięcy ludzi już ją w twoim domku widziało. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Gz shielda ;) ... |
Omg! Do Gejtlord.. Ty masz 17 lat?.. Przecież mój ośmioletni brat potrafi pisać z mniejszą ilością ortograficznych błędów od Ciebie.. Brr... Straszne..
@Topic: Gratuluję tarczy bo z pewnością jest bardzo rzadka, no i ten opis "Cieplutka w dotyku" xD. |
No niezle piekna Tarcza ;) Gratulacje tarczy
Btw: Fri itams plix !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ten Phoenix to cie nieprzezywał tylko powiedział, że to prowokacja baranie |
Gz shielda! Ona ma takie staty jak vampire shield?:p
|
Gej tlord moze fizycznie masz te 17 lat ( w co szczerze watpie ) ale umyslowo zatrzymales sie w przedszkolu, mowiac krotko - masz inny tok ewolucyjny i poki co jestes jeszcze za glupi zeby udzielac sie na forach publicznych, wiec wdus logout...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |