![]() |
burning heart
Witam
Szukałem na forum ale nie znalazłem :) burning heart - jest to coś w rodzaju magiczna laska światła, lub pochodnia Ale mam pytanie , czy światło się kiedyś kączy czy to zawsze świeci.. idealna latarka ?:) PzdR http://tibia.gamigo.de/images/items/925.gif |
to jest częśc faraona można dzięki temu zdobyć Helmet Of The Ancients(a dokładniej to jedną z 8 części)
|
aha:)
2 raz wytumaczam to... Jesli zlootojesz to z danego faraona i wezmiesz to by wyjs cidzie sie do telpeortui wtedy jestes na poczatku krypty a jesli posiadzasz ten przedmiot i wjedziesz do teleportu ten przedmiot sie traci ale wzamian telportuje cie do pomiesczenia z skzrynka w ktorej jest czesc to helmet of the ancients
|
mozna tez wziac ze soba ale znika po 24h -.-
|
A wiecie jaki jest price?
|
tak jak juz napisali, jest to potrzebne do wykonania HoTa, majac to przy sobie po wejsci w teleport u Faraona przeniesie Cie do pomieszczenia z czescia tego helmetu. Co do ceny to nie sadze zeby byla duza po przeciez nastepnego dnia ten item znika, tak jak kazdy inny, charakterystyczny (potrzebny do questa) dla danego Faraona. Jesli jednak znalazl bys kogos kto chcialby to kupic by tego samego dnia isc do faraona i wejsc w tp to napewno duzo sie nie wzbogacisz na tym :P
|
@Up
Te przedmioty nie znikają dokładnie po 24h gdziekolwiek są. Składowałem burning hearty w depo i zniknęły... po miesiącu? Blue note trzymałem we własnym plecaku i pomimo save servera, nie zniknął. Może niknie po jednym dniu, jeśli przechowywany jest w domku? :) Hum, gram na none-pvp, może to ma jakiś wpływ? |
nie sadze, te itemu powinny zniknac po save serwer gdy sa trzymane w innym miejscu niz dp. Jesli blue note nie zniknal po save serwer to pewnie taki maly 'bug'.. w cudzyslowie bo nei chodzi o bug co o krotkotrwaly blad.. tak jak naprzyklad ban po zabiciu 10 osob przy uzyciu jednego UE, 3 minuty pozniej:P
|
A zwrócił ktoś uwagę na datę założenia tematu???
@down Masz rację, ale w takim razie czemu wszyscy tak się wkurzają kiedy ktos odświeża temat sprzed np. 2 lat? |
a co to ma do rzeczy? Typek odświeżył stary temat z nowym pytaniem wiec chwała mu za to ze nie robił nowego tematu by zadać to pytanie tylko odszukał ten i zapytał.
|
Cytuj:
Down@ A no też ;p |
Cytuj:
|
Thx za info :D
A w domku znika o czym sam sie przekonałem bo w depo nie :P Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |