![]() |
Quiz o tibii i forum
Ja i Gangrel666 postanowilismy zrobic maly quizik na rozluznienie.
Jest to test wiedzy o tibii, forum, stronie tibia.pl (wszystkiego po trochu). Prosze o odpowiadanie bez szukania. Wiesz, opowiedz, nie wiesz - strzelaj. Zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc "malo znanych uzytkownikow forum" zrobi test po 10 razy, zeby miec max ilosc pkt. ale tu chodzi o zabawe, nie? :) Wiec rozwiazujcie i piszcie swoje wyniki tutaj :) Link do quizu: shingantest.funtest.pl Miłej zabawy życzą: Shinjix & Gangrel666 |
No, przyznam, ze niektorych dat dokladnie nie pamietalem. Przeklada sie to na wynik testu (60/100) :( Pewnie nie tylko w datach popelnilem bledy, ale co tam ;) Tescik fajny
|
Twój wynik: 40/100
Myślałem, że będzie gorzej (nie takie proste te pytania). Zwykłu funtest, ale dla zabawy i sprawdzenia swojej wiedzy można poklikać. |
<happy>
Twój wynik: 90/100 Bez oszukiwania :] Cool :> Edit: Nie ważne kiedy strzelałem ale było 2-3 razy :> |
Staralismy sie zeby byl trudniejszy niz podobny test MatKusa. Moze by bylo jeszcze ambitniej gdyby ja nie byl wykonczony a Shnijx nie gonili ludzie od biales smierci ;)
|
Jedyna wada tych testow jest taka, ze sa cholernie krotkie ;)
Jedna proba w moim wykonaniu, wiecej mi nie trzeba :P Cytuj:
<edit> A nie, gildie mialem dobrze, to nie wiem z czym :P |
Jestem siódmy.
"Twój wynik: 50/100" Połowa, więc nie jest źle. |
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 11 Czyli 10 osob na tibia.pl zna lepiej tibie odemnie. powinienem byc modem :P |
20/100
A ja to jestem nup, mófię fam. :< |
Twój wynik: 90/100
Hmmm... za diabla nie wiem gdzie popelnilem blad. W drugim pytaniu o jaka gazetke chodzi? |
70/100 Ciekawe gdzie błędy zrobiłem
|
Twój wynik:10/100
ROTFL Nie wiedzialem że wiem tak malo.... |
Twój wynik: 60/100
Nie wiem z czego wypadały p-arrowsy, kiedy CIPy coś w questach zmieniły, kiedy gazetka powstała itp. Myśle że nie jest źle |
Twój wynik: 60/100
;> Nie tak zle, ale zawsze moglo byc lepiej :P |
70/100
Ho ho ho nawet sie nie spodziewałem, że tyle pkt będzie. Jeszcze 12 pozycja na liście wyników hehehe :cup: |
Cytuj:
|
100 punktow :] Strzelalem w pytaniu o date zalozenia gazetki "Hunted" ale jak widac dobrze strzelilem ^^.
|
Twój wynik: 80/100 heh fajny tescik ale strzelalem przy paru zeczach :D
|
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 41 O.o chyba połowę testu przestrzeliłem (a może więcej) |
Twój wynik: 50/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 32 rotflll, nawet niezle xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |