![]() |
Astera i lagi
Witam mam pytanie do graczy na serwie ASTERA. Od czasu limitu podniesienia graczy prawie ciągle mam takie lagi, że sie grać nie da. Chciałbym sie dowiedieć czy inni gracze na tym serwerze mają takie problemy. Jeśli nie macie to możecie mi coś doradzić? Pozdro =]
|
Rzeczywiście, od tego momentu znacznie zwiększyła się częstotliwośc lagów i kicków. Inna sprawa, ze Astera to serwer w USA, ale od momentu zwiększen ia limitów graczy jest o wiele gorzej.
|
Ale wcześniej wogóle lagów nie było a teraz bardzo żadko jest moment że nie ma lagów. Wcześniej mimo iż to jest serwer w USA to i tak było extra a teraz są nawet takie momenty że run sie nie da robić:/
|
to zalezy jakie masz szybkie poloczenie i ile mb ram masz wolnego w tym czasie co grasz no i jeszcze chodzi o ilosc graczy grajacych na servie
jak szybki jest twuj net ? ile masz mb ram w kompie i jakie programy wlaczasz podczas grania w tibie czekam na odpowiedz |
lagów to ja nigdy nigdzie nie miałem 8o , ale tutaj natknąłem się na sporo kicków :(
|
na moim serwerze, solerze, tez ludzie z europy mieli w ciagu 3 dni ponad 15 mass kickow, wg mnie jest to mocna zwiazane z szalejacym w usa huraganem/tornadem, ktory wg mnie skutecznie utrudnia polaczenia ameryki ze starym kontynentem
dziekuje :P |
Też gram na Asterze i nieraz mam takie lagi że mnie szlag trafia, bo nie moge się ruszyć... ale często też jest, że nie mam żadnych lagów. Lagi mam szczególnie popołudniu. Rano prawie nigdy.
|
Właśnie, ja tez mam lagi na Asterze... Po jakimś czasie przestały..
Ale na Honerze nie mam lagów(bo to nie przepełniony serwer).. |
CIPsoft SUX
Cytuj:
|
ja przez te lagi przestalem grac juz w tibie :)
|
Lagi lagami, ale kilka dni temu w ciągu 30 min było 6 mass kicków na Asterze. Zeby wyjaśnić nieścisłości, nie tylko u Polaków, ale też u ludzi z USA, Anglii, Brazylii i innych, tak więc to nie wina graczy.
|
Na serwie amerykańskim, europejczycy zawsze bedą mieli lagi na to nic nie morzna poradzic nie ma się nad czym zastanwiać....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |