![]() |
Fajne fake, 9/10! Rob wiecej :]
|
Zaczynałeś jak zaczynałeś.. ^^ ale to w końcu był pierwszy fejk =] Później szło Ci coraz lepiej aż wkońcu dotarłeś do 8 poziomiu 10 piętrowej wieży xD Ogólnie dobre faki. Może zrobiłbyś jakieś fake story ;)
|
Cytuj:
@Topic: No ładny zbiór masz... wiadomo każde początaki są trudne. O dostałeś się do MTA nawet nie wiedziałem. Pewnie był nowy nabór jak mnie nie było :) No to gratulacje. |
Mnie się to podoba. Śmiało możesz dać więcej.
Ocena ogólna 26.07.2004r. Pomysły: 8/10 Wykonanie: 9/10 Poprawiłeś 1 fake więc jest dobrze ;] |
Mi się bardzo podoba, rób takich więcej!
|
Wyjehbanne Fejki! Po Prostu I Wanna More! :d
|
Dzięki za wszytkie komenty może jutro dołożo coś do mojej kolekcji (zbioru).Prosze też o jeszcze więcej komentów
|
Zarąbiste te Fake'i rob wiecej. =)=)
|
Suuuuper fake'i na poczatku bylo trudno,nie ;) Fajny Yoda B) Pozzdr.
|
Bitwa jest jakas taka dziwna :confused: Reszta jest spoko!
Najbardziej podoba mi sie ostatnie przymierze 8o Ogolnie: 9/10 |
nawet nawet moge powiedzieć SUPER! :] 10/10
|
Daję 10/10. Może ze dwa były kiepskie, ale ogólnie jest świetnie.
|
Gz,Gz,Gz widac że się napracowałeś ;)
Ocena: 9/10 |
Widać że masz talent do fake'ow ;) ;) ;) Czekam na więcej B) B) B)
GLORY GLORY MAN UNITED :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Powracam...
Może nie w wielkim stylu ,ale zbiór zostaje reaktywowany...
Quidditch! http://img485.imageshack.us/img485/8...idditch3dt.png Cudne to to nie jest...Chciałem tylko pokazać że powracam ;)... P.S. Jak wam sie podoba strój do quidditcha? |
No ladne dawaj dalej masz talent :P
stroj do quditha (czy jak to tam sie pisze :P) jest good ^.- |
DAn, wiesz ze zawsze mi sie podobaly twoje fake.
I nie mysle ze to sie zmieni. To co chyba umiesz robic najlepiej na forum, to laczenie dwoch postaci, (spojrze tylko na orkow niosacych hobbitow). To nie tylko to, w innych fejkach tez tak robiles (Chinskomolf czy jak to tam bylo ;P). |
Hmmm...Tak mnies się nudziło i zrobiłem...
Warcraft: Arthas vs Illidan http://img163.imageshack.us/img163/1166/hem0jc.png Najlepszy z moich to nie jest na pewno... Koment... |
Ilidan i Arthas rządzi i te sceny z Star wars albo z Władcy Pierścieni.:D
PS. Ilidan ma skrzydła. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |