![]() |
Rozmowa z noob'kiem.
Witam!
Wystąpili: Mark Roly, 47 knight - wyśmiewacz. Glegot Druid, 11 druid - noobek. Tak się nudziłem, więc postanowiłem potrenić. Wsakuje do kopalni i zaczynam trening. Szczęśliwy, że wszystko idzie jak trzeba trenuję dalej, aż wpada jakiś kolorowy druidek na 11 levelu i wybija mi potworki. W panice, gdy zorientował się, że nie jestem AFK, zaczął uciekać, chociaż to Harmonia - świat non-pvp. Zapuściłem do gościa kilka słów na temat tego co zrobił, a ten odpowiedział coś w stylu "fuck you bitch". Sprawdziłem jego profil na tibia.com i okazało się, że to polak. Gość rzucił tekst... 12:12 Glegot Druid: idzialem jak twoj stary golil twej starej na ................. na balkonie ... i tak zaczęła się rozmowa, w której wyraźnie drwiłem sobie z tego tępego umysłu jakże jawnego noobka ;). http://i3.photobucket.com/albums/y62/gari_/rozmowa.jpg P.S. Oczywiście ludzi ze wsi szanuję za ich pracę i doceniam co oni robią, lecz tutaj chodziło po prostu o dogryzanie noobkowi. Edit: Gdy pada tekst "Mark Roly: jedyną rzeczą jaką możesz się ode mnie zarazić..." zaistniała sytuacja na ogólnym kanale rozmowy, gdy zobaczyłem tego gościa koło mnie, zapytałem czy wpadł na kawkę, czy rzucać jakimiś tekstami, ten odpowiedział, że lepiej pójdzie już, bo się zarazi. |
no masz szczescie ze napisales na koncu ze nie masz nic do wsi- jestem za rownouprawnieniem:) :D
duzo ci nie dogryzl ale fajne teksty masz :D |
Nieźle ,miałem podobną sytuację ,tyle że gram na pvp. Trenie w jaskini na rotach i nagle mi wpada taki noobek (10 lev) i wybija mi roty, potem mówi mi że będzie tu stał i blokował respa. Poprosiłem kumpla żeby mu napisał coś (118 Royal Paladin) ,napisał ,,leave" a ten zwiał i nawet mnie nie zbluzgał :)
|
Cienizna. Chyba każdy mógłby takiego SSa zamieścić tutaj, bo noobów jest sporo. A tym co pisałeś o wsi wkurzyłeś mnie, bo sam mieszkam na wsi, gdzie niektórzy "pracują dla takich jak Ty".
|
Hehe.. :D Nie ma to jak Garus i jego teksty..:P Ale n00bek Ci sie trafil udany ;], dales mu link do tego tematu?:P
-- edit -- Cytuj:
Chyba wyraznie napisal ze nie ma nic do ludzi na wsi, tylko chodzilo mu o dowalenie n00bkowi i cos mi sie wydaje ze tak jak wszyscy ktorzy jak narazie sie tu wypowiedzieli smiales z sie z tego, a tylko dlatego powiedziales ze zle bo wyskoczyl z kilkoma tekstami ktore chyba ciebie tez urazily... |
@gari-Jego teksty jak i twoje są bardzo dziwne?
@k0cz0wnik-rozumiem że autor tego tematu chciał za wszelką cenę pogrążyć tego druid nooba,lecz moim skromnym zdaniem zdanie o "wieśniakach" było bardzo idiotyczne i nieprzemyślane. Nie zmienia tego nawet fakt że na końcu swojego posta napisał, że nic nie ma do ludzi mieszkających na wsi. Tyle co chcialem powiedzieć. Enjoy! |
Heheh
Hehe no no dobre..Lecz z tymi ziemniakami lekka przesada..Hmm nie wiem czy to byl noob raczej miał texty takie troche stare ale nei zauwazyłem z nim noobowstwa...
|
Ten noobek byl COOL ale tez nie powinienes wysmiewac ludzi z wsi ..wkoncu oni dla nas pracuje ;P
|
Żałosne... podnieca Cię to że masz przewagę intelektualną (bardzo niską) nad 9-cio letnim chłopaczkiem... Jedyne co ten noobek (nie przecze, jeżeli ci zabił training monstra) powiedział zgodnego z prawdą, że rodzice cię dobrze nie wychowali, następnym razem przypomnij sobie o naganie i przycisku Ignore, a jeżeli już chcesz się wyżyć na kimś psychicznie, to nie pokazuj szerszemu gronu swoich
"wysoce inteligentnych" docinek bazujących na rolnikach... |
Czujesz się teraz bardziej dowartościowany?Starszy mężniejszy?=.=
Żałosne.. |
omg.. to rześ pokazał swoją "przewage" intelektualną, skorzystałbyś z bluzgatora lub z przycisku "ignore" zamiast śmiać sie z być może mądrzejszych i ciężkopracujących ludzi, jakimi są rolnicy. Lord shard... zgadzam sie z tobą w 100% w zwiądku z jego wręcz ogromnym wychowaniem... napisałbym więcej ale musze iść do fryzjera...
PoZdRo |
Moze dawniej takie rozmowy robily na kims wrazenie ale teraz takie rozmowy to juz dzien powszedni.
|
moim zdaniem ty wyszłeś na większego nooba nisz on z tego co widziałem to on cie nie wyśmiewał tak jak ty jego mimo tego że to nie było śmieszne troche chamskie było z twojej strony że muwiłeś że musi zbierąc ziemniaki dla nas a tak wogule skoro zbiera ziemniaki dla nas to gdyby nie on to byś ziemniakuw nie miał...
|
Nie zachowałeś się lepiej od niego~
|
Kilka razy up:
Ludzie, proszę was, przeczytajcie całego posta, a nie tylko treść zawartą na obrazku. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi i doceniam ich pracę, lecz to była po prostu zwykła kłótnia i docinanie. Sami nie raz (może nie wszyscy) powiecie do kogoś "ty sku***synu", chcąć obrazić tego, do kogo mówicie, a w rzeczywistości obrażacie matkę tego kogoś nazywając ją "ku**ą", a przecież wcale nie uważacie "jego matki" za "ku**ę". To jest po prostu takie docinanie sobie, i tylko docinanie, co bardzo rzadko ma coś wspólnego z tym, co w rzeczywistości myślimy. @ktoś tam: A skąd wiesz, że ma 9 lat? A może ma 20 i wpadł sobie na Tibię ludzi powkurzać i przeszkadzać im i marnować ich czas - to by raczej świadczyło o braku wychowania jego, nie o wychowaniu moim, bo ja szanuję czas innych i nie marnuję ich wysiłków - on tak i jeszcze potrafi do tego wyzwać cię bardzo niemiłymi tekstami, których tu nie umieściłem, bo zdecydowałem, że nie są zbyt cenzuralne... |
Heh, ale mnie zaciekawilo co chcial powiedziec (...) mam ciebie daleko w dop...??
:)))) |
Gari wg mnie jednak pokazales klase. Zbluzgales n00ba intelektualnie a nie jakos Ty N00bie! i na tym sie rozmowa skonczyla:) Budowales wspaniale zdania zlozone i ta interpunkcja. w Tibii to zadkosc :)
RESPECT!! |
1)wieśniak-potoczne określenie something like noob xDale to nie znaczy,ze nie szanuje ludzi,ktorzy mieszkaja na wsi -.^
2)szkoda nerwow na 9 letniego idiote lub 17-latka,ktory chodzi do zawodowki 3)Teraz mozesz plakac,ze grasz na najgorszym serverze jaki cipsoft stworzyl (czyt.non pvp) |
@Karlos
Dzięki :). Ja nie wyznaję zasady tłuczenia się na wyzwiska. Sprawę zazwyczaj chcę załatwić pokojowo, ale skoro się nie da, tak sobie wtedy rozmawiam z typkiem :P. @kasprzyk A żebyś wiedział, że czasami to mam ochote jak na OTS "Now server is PVP", ale zazwyczaj nie mam nic przeciwko serwerowi Harmonia (non-pvp). Bardzo lubię tam grać ;). |
@Gari
Poza tym owiele fajniej jest takiego n00ba zwyzywac a ten nawet nie zrozumie :) A takie Tłuczenie sie na wyzwiska to zero frajdy ^^ PIWO DLA TEGO PANA! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |