![]() |
Outfits pacca bez pacca - HELP MY!
Hej! Wasz kólowy Opushczony nie wie jak zrobić outfit pacca bez pacca ;D może ktoś mi powie co i jak ;D?
|
Ehhh :P
Zamieniasz Sprity tyle, że tylko ty widzisz siebie jako Pacca. Inni cię widzą jako gracza z normalnym outfitem :P Dobra czepiam sie, ale w nazwie topicu źle napisałeś HELP MY zamiast HELP ME. Ach ten Angielski nie? PRIVATE MSG :P Do jakiej szkoly idziesz i z jakiej dzielnicy jestes? :P Bo ja tez z Olsztyna ;] |
Było już wiele teamatów... dlatego Bad Report Post...
Klikasz 'Szukaj', wpisujesz 'Outfit pacc' (lub cokolwiek podobnego) i masz... |
...ale żeby ulżyć katorgi szukania, outfit pacca można mieć też jeżeli miałeś kiedyś pacc i jakiś outfit pacc, i gdy pacc się kończy outfit zostaje paccowy
|
up:
no nie wiem czy zapłacenie conajmniej 20euro to ulga... on po prostu chce podmienić grafiki... |
znam link strony br o tibii i jest link do zmiany grafiki ale ci go nie podam!
było co najmniej 7 takich tematów w 2 byłych miesiącach bo na tyle odpowiedziałem. -.- szukaj |
Cytuj:
|
up:
Mi chodziło o Pacca na 3 miechy... |
Cytuj:
Widac oto polskie spoleczenstwo nie wystawiajace nosa sprzed monitora! Tak sie niestety składa ze 6 dni temu wrocilem z Grecji i Musze Ci powiedziec ze jestes niezly frajer jak zaplaciles 20 E za galke loda :D Otóż! Galka loda 1.50 E, Nocleg w hotelu 75E. |
Cytuj:
@mentos i co to ma do rzeczy? |
up:
no nie wiem... to ty wyskoczyłeś z jakimś hotelem i lodami... |
chodziło mi o to że jak u nas 20 E to dużo pieniędzy, to np. w Grecji to jest 1 nocleg.
|
Dobra... gadaj z d*pą to cię os*a... zakończmy tą bezsensowną dyskusję na temat 20E...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |