![]() |
serpent czy spike?? oto jest pytanie:D:D
mam pytanie czy jak sie ma defa w tarczy wiekszego niz w swordzie to liczy sie ten wiekszy czy oba bo nie wiem czy kupic serpenta czy spike:D
dzieki z gory za odp:D bb all :p |
dla jakiej profesji?
|
ja bym ci radził spike sworda ze względu na wiekszy deff a 2 atk chyba nic nie zrobi różnicy
|
serpent dla kazdej postaci
|
Dla knighta spike, dla magow serpent
|
Ja ogółem uważam że Spike bo ma znacznie więcej obrony niz serpent a niewiele mniej ataku. ogolem ja druidem i rycerzem uzywam spike i jestem happy:)
|
Hmm serpent czy spike hmm FIRE :p
na serio to bierz spike sworda |
Moje zdanie...
Cytuj:
|
A ja bym ci radzil uzyc opcji szukaj -.-
|
Ludzie! SPIKE WYBIERZ! Def broni liczy sie zawsze, bo np. jak chodze moim pallem ze spearami (0 defa maja) np. na roty (moj pall ma dobre skille), to mimo to moge oberwać (i obrywam). tak samo jest z moim knightem z dobrymi skillami itez obrywam bo axe maja slaby def ;/. Dlatego wybierz spike ;)
|
bron jest do zabijania potworow a nie obrywania slabych hitow -.-
zawsze i wszedzie serpent ;; dla blokera jest bs |
@Evul tibian
Racja. Spike dla rycka a dla reszty serpent (nawet dla palka XD ). |
A moim zdaniem...
... ja bym zainwestował w Bright Sworda ;p
|
Jeżeli masz dużego defa w tarczy (~30+) to lepiej zainwestować w Serpent Sworda, a jeżeli masz coś słabszego, np. Dwarven Shield, to radze kupić Spike Sworda.
|
Cytuj:
|
zalezy jaka masz tarcze jak masz dobra to serpent jak cinka spike i zalezy od skilli B)
|
Spike sword koniecznie !!
|
A ja słyszałem ,że jeśli masz np. 21 obrony w spiku i 26 w dwavrenie
to liczy sie tylko wiekszy def nigdy oba na raz więc jak chodzisz z tarczą to spokojnie możesz kupic sobie serpenta bo obrona ze spika i tak nie bedzie brana pod uwage |
Kup lepiej Magic Sword ( albo zrób jakiegoś trudnego questa ) :D :P
A tak na serio - Spike Sword ... |
Czytaj Tęczowy~!!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |