![]() |
Inside Update Info!!!
Znalazlem ciekawy tekst na Tibia.de niewiele z tego rozumiem poniewaz moj angielski jest bardzo slaby wiec jesli jakiemus Modkowi chce sie to tlumaczyc to bardzo bym dziekowal.
A oto tekst: http://photobucket.com/albums/a199/hatesnazis/ chcial bym wiedziec i pewnie nie tylko ja o co tutaj chodzi i jakie zmiany maja byc wprowadzone z gory dzieki. A jesli to cos fajnego nie obraze sie za buziaka w nagrode :P |
podaj link do tibia.de gdzie zostalo to umieszczone
|
Gość pisze do GM'ów więc to chyba propozycja, nie?
|
|
To tylko zły sen...to tylko zły sen... ;)
A tak całkiem serio. Solkrin jest GM'em, ale takich danych nigdy nikt nie podawał, szkoda, że nie ma podanego działu, w jakim zostało to napsiane. Bo brzmi to zbyt pięknie żeby było prawdziwe. |
ten tekst zamiescilem wczoraj w temacie "Co o tym sądzicie" :)
|
Cytuj:
A tak nawiasem to przedstawione "zmiany" to przecież horror, zarówno dla cheaterów jak i normalnych graczy :S |
SZCZEGÓLNIE dla normalnych graczy, a tym bardziej dla graczy bez pacca :-/
Ale podoba mi się pomysł z ropeplace, tzn. mozna skorzystac z ropespot niezaleznie, czy cos na nim lezy czy nie. |
"Roping up will always work,..." - po to w ostatnim updacie uniemożliwili samodzilene ropowanie lootbagów, żeby teraz inną zmianą uczynili to łatwym niczym zjedzenie bułki z masłem? NIezbyt to wiarygodne wszystko...
|
Cytuj:
Ale nie do końca umiemożliwili, zlikwidowali tylko małego buga związanego z małym lagiem, który umożliwiał wykonanie ładnego manewru ropującego oraz mase innych rzeczy, rope'owanie własnego baga w pojedynkę to tylko jedna z rzeczy jakie umożliwiał ów bug. Więc nie dokońca masz rację. Zakładając, że nie jest to jakiś chory dowcip. To będzie katastrofa. Znalazł ktoś ten temat na forum Tibia.com? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szkoda, że nie ma linka do forum na tibia.com. To by znacznie potwierdziło wiarygodność tego screena, a tak nie ma co panikować. (btw. szukałem na tibia.com i nie znalazłem, ale może coś przeoczyłem)
|
Ciekawe skad autor ma dostep do wewnetrznego forum gm'ow? Mi sie wydaje ze to wszystko jest nieprawda i to jest zwykły fotomontaz
|
watpie zeby ktos az tak sie trudzil...
|
Może chciał zrobić panike i mu sie udało:)Ja sie już boje
|
Takiego screena jest łatwo podrobić.
Wszystko okaże się na test serwie :evul: A więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że to głupi dowcip ;) |
@up
nadzieja matką głupich ;) ale mi te zmiany tez sie nie podobają wiec to musi byc jakis głupi zart. Jezeli nie to chyba wszyscy przezuca sie na palladynow i knightow bo gra postaciami magicznymi nie bedzie miala sensu (1pm na 15 sek z promocja OMG) |
Hm.. Zdziwiło mnie, że w Character Information brakuje linijki "Position" ... Jesli to co tam piszą to prawda - cya tibio? ;)
|
lol ? ten temat byl na tibia.org.pl 2 tygonie temu.. Wielkie lol ode mnie .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |