![]() |
Movie by Hina
Witam!
To pierwszy filmik ktory nakrecilem moim nowym charem. Nie jest on moze zbyt ciekawy ale mam nadzieje ze bedzie pozyteczny. Pokazuje roznke expowiska w okolicy Ab'Dendriel. Ogladajcie i comment plx! :cup: Oto link: http://rapidshare.de/files/3397034/H...movie.rec.html |
Oglądam :P
zara dam commenta Film lipa =/ nie dosc ze pokazales mało expowisk to jeszcze nie w całosci... Moim zdaniem chciałes na siłe nakrecic jakis film i nie bardzo miałes pomysł ;) nastepnym razem bardziej się postaraj :) Pozdro |
Cytuj:
jakbym mial 4 magic to bym pokazal ich wiecej bo lepsze potworki moglbym lac zrob sobie takiego chara jak moj i idz pokaz jak solujesz dsa czy dragona bez uhow powodzenia -.- |
filmik sredni, rozumiem ze bez uhow ciezko jest knightem pokonac jakiegos lepszego potworka ale skoro nie miales uh to po co kreciles film? nie lepiej bylo poczekac na ten nieszczesny 4 mlv i isc gdzies glebiej? :P
a i jeszcze jedno - jak sam zauwazyles pokazales bardzo popularne expowiska, gdzie trafic na resp to zadkosc a expic tam przez dluzszy czas sie nie da (bo przychodza "br?" :P) jezeli juz robisz takie cos (bo pomysl jest dobry) to zrob exp kolo venore, mowiles ze tam znasz wiecej i lepsze expowiska wiec czemu nie nakrecisz czegos tam. |
Cytuj:
|
po to ****a zebys sie pytal!
to moj 1 film wlasciwie tak tylko do wytestowania jak wypada w filmach moj char i jestem zadowolony z rezultatow a na rzyczenie osoby ktora ma choc troche inteligencji nakrece filmik o expowiskach kolo veno ale najpierw nabije 4 m lvl :P thx za commenty |
Ujme to tak film do kituu. Zaloze sie ze nikomu sie to neprzydaa.
|
Cytuj:
kolejny noob który podnieca sie ze nakrecil jakis durny filmik!! zebys se nie zaczol walic do niego a skoro jestes zadowolony z niego to gratuluje wygórowanych ambicji :P |
Siemano
****a po c***a nakreciles taki durny filmik, nudzilo ci sie czy co do ****y zasmiecaie forum wogule po c***a to gowno wywaliles na forum no powiedz mi ;/
|
Filmik nudny... przeszedłeś się koło ab, troche pozabijełes stworków. Zrób najpierw 4 mlvl, to zobaczymy na co cie stac B)
POZDRO ;) |
Cytuj:
BANA MU! USUNAC POSTA! jak chcsz cos powiedziec to badz laskaw nie uzywac takiej ilosci przedluzaczy zdan. Filmik ci sie nie podobal i juz a po co te wszystkie kur.. pier... ***... @edit wez przyklad z innych uzytkownikow tego forum i nie gadaj od rzeczy a sprawe czy to zasmieca forum czy nie zostaw tym ktorzy o tym rozstrzygaja- moderatorom X( |
@up
Cytuj:
jezeli komus cos wytykasz to zastanów sie czy i ty tego nie robisz :P:P:P omfg pouczam jak policjant =/ |
No dobra juz nic nie mowie... Ogladnalem ten film i sam widze ze jest nudny
zrobie 4 magic i nakrece cos ciekawego mam nadzieje ze obejrzycie i powiecie czy bardziej mi sie udal. Thx za coomenty i rady... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |