![]() |
Vampiry (2 Dzień) DOBRY LOOT!!! xD
Vampriy kolejny dzien zobaczcie i powiedzcie co sadzicie!!! :)
http://rapidshare.de/files/3410040/vampireczki.rec.html Comment Plx! |
Loot jak loot mieliscie fuksa poprostu !! Myslalem ze cos jeszcze wypadlo a tu tylko vampire shield ;) Ja raz zlotowalem 2 vampire shield!! i 2 spike swordy!! ale siedzialem 7h :))) Chodzenie na vampiry knightem to waste uh.. najlepiej chodzic palladynem!! nie idzie wcale uh :))
|
Cytuj:
Nie zasysam filmu, bo poco? -.- |
Cytuj:
@edit up byles szybszy :evul: |
Dziex ze powiedziales loot!!
|
A tak bardzo chcialem obejżyc filmik, teraz to dupa -.- X( X(
|
@UP up up up and up: a czego sie spodziewaliscie po tytule "Vamp hunt(goodloot!!!)" Golden Arma? ... no faktycznie chlopak zdradzil niesamowidzie szokujący loot Vamp shield i juz nikt nie moze obejrzec filmu - smieszne.
@Topic: Filmik sredni ale szczescie to trzeba miec ;) |
Dziekuje za zdradzenie loota. Bana mu kurdee. Film fajny :)) gdybym nieznal loota powiedzial bym zajefajny :)) Ale gz mnie vampir zabija jak stoji za sciana :)) Pozdro all (oprocz tego kretyna co loot zdradzil)
|
Ech... Zaluje ze dluzej tam z wami nie zostalem....
|
Zla wiadamosc :( wlasnie zosatlem zhackowany!!!
stracilem 150k~~ :( |
@up
OMG. Szczere spółczucia! :( |
Omg !! szkoda bo juz se nie pojdziemy na wampy :( :( :( :(
|
Nom Blood Bro :(
|
O nie 150k stracił ****a 150k to nawet dsm nie jest... Ale, żeś stracił P seta?
Jak mnie chackneli to straciłem 1200k~ X( X( |
dobra wiec cziki ma sie wzioc za comment :D
wszyscy przezywaja to ze ktos powiedzial jaki loot to po pierwsze po drugie akin nabil w tym temacie 3 posty po trzecie wspolczucia EDIT Cytuj:
|
Nieźle blokowałeś vampy jak na taki lvl i skile ! Jutro kupuje PACC i tez od razu tam polece z kumplami ! No może nie od razu bo narazie mam 13 lvl ale za to skile 57/57 i niezle EQ ;] ! Ogólnie filmik fajny i loot ale w 3 dzień jak będzie sprubujcie iść na necro ! nie wiem czemu tak go sie boicie :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
To ziomek z rl... Nie zrobil by tego zreszta bylem u niego to best friend na rl!! |
Cytuj:
|
wiesz jak cie hackneli to przykre ale napisz do jakis qmpli to ci pewnie dadza jakies itemki/kase..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |