![]() |
Rozmowa z pewnym kretynem
Oto rozmowa z pewnym kolesiem ktory zlurowal na mnie buga jak stalem i robilem runy wlasnie przegladalem forum tibia.pl wlaczam na pasku tibia patrze ze cos mnie bije to zwiewam na dol a tam czekal on. Itak wywaiązala sie ta rozmowa
Kod:
22:45 Troll Swords Man: hye mcer |
Od tego jest specjalny topick:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=14081 Niezaśmiecaj forum plz. -.- |
@up:
Po pierwsze nie przeczytales wiec nie wiesz. Po drugie nie chodzi o zadno nabijanie sie tylko o pokazanie pewnych a-spolecznych zachowan. Po trzecie: NIE BAW SIE W MODA! |
Ee,z czym się zabawiał w Moda ?Tym,że dał Ci link do przyklejonego tematu ?Bez przesady...
@Topic: Jakiej narodowości był ten koleś ?Podejrzewam,że Meksykańczyk albo Brazylijczyk...jeszcze jedno: Dlaczego powiedział,że mamy niedobre jedzenie ?To które wygrzebe ze śmietnika jest jeszcze świeże...(j/K) |
n/c
Po 1. Przeczytałem Po 2. Nie rozkazuj starszemu. Po 3. Nie zabronisz mi nic -.- Po 4. Wielu tak robi, bo widziałem takie posty, a modkami nie są. Po prostu dają wskazówke gdzie sie umieszcza takie rzeczy. A co do gościa. Jakiś noobek młody chciał sie wyszumieć :D . Takich to tylko ignorować bo szkoda nerwów. @down Wiem że nie stawia, ale tylko ci zarroponowałem i poprosiłem. Aż tak trudno to zrozumieć? @Gohan-San Cytuj:
|
Raczej nie brazylijczyk bo napoczatku rzucal we mnie "fuckin Br".
Co do zabawy w moda to chyba ja w pierwszej kolejnosci a potem moderator ktory ewentualnie moze to przezucic mozemy ocenic czy to tu pasuje (oczywiscie nie ograniczam nikomu indywidualnej oceny ale raczej rozumiem z czym wiaze sie utworzenie tematu). Edit: @up: co z tego ze jestes starszy, nie stawia cie to w zaden sposób na uprzywilejowanej pozycji aha i n/c to jest no comment wiec jesli nie chcesz komentowac mojej wypowiedzi to czemu to robisz? |
Cytuj:
Dlaczego ?Myślisz,że będąc starszym jesteś mądrzejszym ?Nikt nikomu nie powinien rozkazywać. |
Cytuj:
to nie on to powiedział. Przez to mcer kojarzy mi się z francuzem (nie gram wtibie wię nie mam już z tym skojarzeń). Wydaje mi sie że to Meksykańczyk i to o bardzo słabej znajomości języka angielskiego (tak jak nasza polacka narodowość). No ale cóż, powodzenia w banowaniu kola. up: "Im starszy Tym głupszy" - tak moja mama powtarza :> . |
Cytuj:
To powiedział ten kolo który oskarżał tego drugiego o korzystanie z MC. |
@Avager Tymczasowy
Święta racja. Moja starsza też tak mówi heiheihieheieihe :D :D Sork aza offtopa :P |
Cytuj:
źle zrozumiałem, myślałem że powiedziałeś "dlaczego POWIEDZIAŁEŚ". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |