![]() |
Problem z gifami
Siemka all ej mam problem z gifami gdy ściągam gifa obojętnie jakiego to zapisuje mi sie jako obraz dlaczego ??? może niemam jakiegoś programu plzz pomóżcie
|
otwórz go zapomocą IE (Internet Explorer).
|
Wziołem tak to mi w paincie otwiera ;(
|
W Windzie XP można otworzyć .gif przez włączenie podglądu. Jak w innych systemach już nie wiem.
|
Ja mam win XP ale jak chce zapisać gif to moge tylko wybrać żeby zapisał jako obraz a podałem tą strone koledze to mu normalnie działa a mi nie ;( i co mam zrobić żeby mi sie normalnie zapisywało !!!!
|
EDIT: Sry, źle zrozumiałem problem :P. Zdarza się :P. Post do usunięcia.
|
Zainstaluj sobie chlopak 'Irfan Viewer' i problem z glowy. Sciagniesz go z tej strony.
|
A czy .gif nie powinien przypadkiem zapisywać się jako obraz, jak na obrazki przystało? ;P
|
Cytuj:
|
Mogą wystepować obrazki zapisane w gifie, ale NIEruchome, nie? Czy ten obrazek na pewno ma się ruszać?
|
Cytuj:
Do obslugi programu starcza minimalna znajomosc angola, naturalnie mozna sciagnac spolszczenie ale to tez wymaga minimalnej znajomosci jezyka angielskiego. Mam nadzieje ze pomoglem. |
Poczekajcie ja niewiem czy dobrze wszystko zrozumieliście jak tak to informatyka sie zapytam jak ściągam gif to zapisuje go w .BMP i niemoge tego zmienić i gdy sie zapisze biore właściwości to Typ Pliku: Obraz - mapa bitowa a jak kolega mi przesłał ten sam obrazek z tej samej strony na gg i to skopiowałem wkleiłem na pulpit to normalnie było i pisało w właściwościach że Typ Pliku: Obraz Gif to ja musze mieć chyba cos poprzestawiane w kompie albo coś skasowane
|
Cytuj:
|
http://www.members.lycos.co.uk/chopskoras/gif.GIF
Rusza się? Nie. Czy to GIF? Owszem. @topic: Już wiem, o co chodzi. Po prostu programy graficzne na twoim komputerze nie znają innych formatów graficznych niż .bmp. Mam podobną sytuację, zainstalowanie Irfan View czyni cuda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |