![]() |
Interesuje się ktoś żużlem?
Jest ktoś na forum dobrze zżyty z tą dyscypliną sportu?
Jakoś nie spotkałem się jeszcze na forum z tym, aby ktoś o niej wspominał... Czy tylko ja jestem takim odmieńcem i się nią interesuje w waszym gronie? Jeśli ktoś jest wtajemniczony niech tu zloży posta. Dowiem się ile osób kibicuje drużynom żużlowym i nie koniecznie, ale również Grand Prix i innym imprezom tego typu. A przy okazji mozecie wpisac swoj ulubiony klub oraz zuzlowca. Post here plz. http://www.btzpolonia.pl/admin/galer...5184958/18.jpg |
Chcialem nawet zalozyc grupe, ale chyba mnie olano =)
KLUB: GKM ZAWODNIK: PAWEEEŁ STASZEEEK |
Ja się interesuję żużlem. Oczywiście Apatorek:], a ulubiony żużlowiec? Hmmm... Rickardsson za utrzymywanie formy i chęć walki, mimo osiągnięcia wszystkiego, oprócz pobicia rekordu Ivana Maugera.
|
Ot, żużlowcy się znaleźli. Pare lat temu i ja bywałam we wrocku na stadionie :P. A teraz to tylko spontanicznie się o wyniki dowiaduję...
|
Cytuj:
|
Oczywiście,że lubie...
..::!!!APATOR!!!::.. @up: No troche(ale troszke)racji masz bo ostatnio jerzdżą jak platf/wusy. Ale powinni mieć to mistrzostwo(przypominam sobie 2002r.) |
Cytuj:
@up !!..::APATOR::..!! |
:d
:flaga_pl: Tarnów moim miastem :flaga_pl:
:swe: Unia moim życiem :swe: hehe ja się interesuje, chodze na każdy mecz extraligi i mam autografy prawie wszystkich zawodników :D a najważniejsze że mamy mistrza :cup: |
Kibicuje Kolejarzowi Opole, ale spontanicznie się pojawiam na meczach.
|
Cytuj:
Grand Prix oglądam zawsze jak leci w C+. |
u mnie identycznie jak u kacziego i Klimmka tylko nie mam C+ XD
|
Kibicuje Poloni Bydgoszcz :)
A moi ulubieni zawodnicy to... Andreas Jonsson oraz Robert Sawina ;) Szkoda, że Polonia będzie grała dopiero pod koniec sierpnia, wtedy już będe w moim rodzinnym mieście, opuszcze Bydgoszcz :/ |
Ja kibicuje włókniarzowi bo to najlepszy klub!!!!!A mój ulubiony zawodnik to Grzegorz Walasek.
|
Zapraszam here, www.zuzel.89.pl.
|
:)
a ja dla odmiany jestem kibicek GKS-u Wybrzeże :)
|
Hehhe widzę, że nawet kilku kibiców żużla się znalazło :)
Ja kibicuje Unii Leszno :) A ulubieni zawodnicy to Jarosław Hampel i Tomasz Gollob |
Cytuj:
Teraz jest GTŻ Grudziądzke toważystwo żużlowe mogliby się wsumie pobić o Extralige, ale z braku funduszy nie wejdą. Ja wiem coś na temat żużla może dlatego, że mój ojciec jest "Maniakiem" ;) Za młodu raczej bardziej się tym interesowałem no cóż. Teraz raczej już unikam tego, a zwłaszcza kiedy tata mówi coś o tym czy bym nie chciał wstąpić do młodzików... blah życie mi nie miłe? Przeciesz większość żużlowców to czuby :p Weźmy np. Dadosa kiedyś jeździł u nas no cóż 3 próby samobójstwa 3 udana :o |
Widzę,że jest na tym forum kilku fanów żużla.
klub któremu kibicuję to GKS Wybrzeże Gdańsk. A ulubiony zawodnik to Robert Kościecha.http://img23.imageshack.us/img23/8397/sektorowka2xb.jpg Część rzeczy na zdjęciu czyli transparenty ( ten napis Wybrzeże:P), tą flagę z Neptunem której kawałek widać po lewej stronie zrobił mój brat, a sektorówka to efekt współpracy jego grupy fanów i WGP Squad. Grand Prix oglądam często jak leci na Canal+ i kibicuję wtedy oczywiście wszystkim Polakom. |
:)
Co by tu dużo gadać Polonia dzieki przebudzeniu Sawiny zdobędzie tytuł:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |