Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Moje Hobby ! Gas Scooters ! .wmv (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43864)

Kapral 29-07-2005 17:31

Moje Hobby ! Gas Scooters ! .wmv

Czesc mam tu cos z innej beczki!

Ja i moji qumplowie bawimy sie w nasze codzienne hobby! Zapraszam, poznacie mnie w czerwonej koszulce i bialym kasku! Akcja dzieje sie w Canadzie/Toronto wiec prosze nie pytac gdzie ja to zakupilem etc., bo wydaje mi sie ze w Polsce tego nie ma :/

PS. Jesli zly temat to prosze przeniesc, Ale w koncu to filmy :P

Michael

Link:
http://rapidshare.de/files/3464215/M...acing*****.html

EDIT: Widze ze wam sie podoba, w przyszlym tygodniu mamy nakrecac kolejny filmik, jak nakrecimy to wam tu wstawie :), w tym tygodniu wymywam na moj Cottage. :)

EDIT2: Apropo co do naszej pieknej trasy, to zbudowalismy ja sami, zaczelismy 2 lata temu, i juz co mamy, Apropo pod koniec filmu gdy skacze na rowerze to sie zaraz wy***alem :D :)

Magus 29-07-2005 18:17

Fajna hulajnoga, tez mam taka - wyczynowa, tylko z tradycyjnym "napedem". Troche kiepska jakosc filmu. Mozna takie kupic, przeciez nie jestesy juz krajem trzeciego swiata. Unia swoje robi.

Dwarf 29-07-2005 18:26

Hrhrhrhrhr, no fajne, fajne :) najlepszy był ten mały na końcu :D n/c xD jaki sprzet :P

Kapral 29-07-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Fajna hulajnoga, tez mam taka - wyczynowa, tylko z tradycyjnym "napedem". Troche kiepska jakosc filmu. Mozna takie kupic, przeciez nie jestesy juz krajem trzeciego swiata. Unia swoje robi.

Hehe, no wiesz, kiedy oposzczalem moja piekna ojczyzne to jeszcze byla trzeciego swiata :)

@UP
Hehehe, moj braciak ROX (ten na koncu) to byl sprzet mojego dziada :D

Dzieki Za pozytywne komenty!

\,,/ (^.^) \,,/ PEACE PPL

Maximus89 29-07-2005 22:07

Niech ktos sprawdzi czy to nie keylogger PLX :)

A tak na powaznie to nawet fajnie to wygląda :cup: ale gdyby w powietrzu bylyby jeszcze jakies obroty to bylo by fajnie ;)

Kapral 29-07-2005 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89
Niech ktos sprawdzi czy to nie keylogger PLX :)

A tak na powaznie to nawet fajnie to wygląda :cup: ale gdyby w powietrzu bylyby jeszcze jakies obroty to bylo by fajnie ;)

Key Logger NOOB PLX, Arghh :D

adam knight 30-07-2005 00:13

jakiego programu urzywasz do łonczenia filmu bo ja jerzdze na bmx'ie i terz krence z lolega filmiki ale nie ammy dobrego programu do łoncznie filmow :/ a filmk spoko

Bartolink 30-07-2005 11:35

Hehe, no nie złe ;P Najlepszy jest ten gosciu ostatni na rowerze ;D

Straznik Monopolowego 30-07-2005 12:16

Swietny film xD bardzo mi sie pobobal mozesz powiedziec co to za piosenka bo juz mi sie kiedys chyba oblila o uho xD :)

Kapral 02-08-2005 04:32

heheh wiem ze moj braciak rox (ten na koncu) niezly sprzet eee? :D :)

dzieki za spox commenty! ;**

Eliot 02-08-2005 08:28

+++++

Bardzo lubie i podziwiam ludzi pozytywnie nastawionych i posiadajacych swoj osobisty styl. Ode mnie masz ++++++++++ .) Rób dalej to co uwazasz za sluszne.

SebeX 02-08-2005 12:00

hee fajny filmik ;P nalepszy ten lepek na rowerku :D

sivy_fhm 02-08-2005 13:00

"file not found"

jestem pewnien ze to sha~ 02-08-2005 16:24

Kapral a może raczej Mistrzulek B) grasz dalej na lucerze ? czy zmieniłeś serw. ??

Olek zawsze ostry, bądź Wine Galir. xD pewnie mnie pamięasz z Lucera ;p

Niezłe triki fajnie wyskoczyłes z roweru :D

Kapral 02-08-2005 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jestem pewnien ze to sha~
Kapral a może raczej Mistrzulek B) grasz dalej na lucerze ? czy zmieniłeś serw. ??

Olek zawsze ostry, bądź Wine Galir. xD pewnie mnie pamięasz z Lucera ;p

Niezłe triki fajnie wyskoczyłes z roweru :D

hehe pamietam cie, na lucerze juz nie gram 2,5miecha :P, wydaje mi sie ze raz sie doczepiles do elf questa :P :), dzieki za pozytywne commenty :)

\,,/ (^.^) \,,/ Peace!

jestem pewnien ze to sha~ 02-08-2005 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapral
wydaje mi sie ze raz sie doczepiles do elf questa

Nom robiłem go Winem Galirem był tam wtedy jeszcze Jovenik i Demon Menthos ;) niemoge się doczekać next film :D

P.S

Daj filma jak na rowerze wywijasz triki :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24.