Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co złego w update? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43935)

Nick0n 30-07-2005 10:21

Co złego w update?

Tutaj możecie pisać co Wam najbardziej się nie podoba w nadchodzącym update... (jeśli chodzi o mnie, to wszystko ;( )

Dagfan 30-07-2005 10:22

ja tam juz niegram w tibie ale sie wypowiem:
Mi sie niepodoba wszystko poza ropaniem sie na smieciach i nowy teren a tak to all.

Djimy 30-07-2005 10:27

Mi te update nic zlego nie zrobi knight rox ^^ ale troche szkoda palkow,sorcow i drutow...

jest jedna badziewna sprawa zaneta do ryb-.-'

ripper 30-07-2005 10:31

Soul Points i to znikanie spearów. Bedzie o wiele trudniej grac, no ale cheaterów mniej bedzie...

TriManZiom 30-07-2005 10:35

xXx

Ogolnie wszystko OK. Ale ta zanęta na ryby !! I troche głupio że zlurowane potworki będą znikać !!

Shardzik 30-07-2005 10:44

Te zmiany to luksus dla H-Lvli

Nick0n 30-07-2005 10:46

Może i luksus, ale podejrzewam, że przez spell pointy nie spodoba im się wzrost ceny runek. Bo jeżeli musisz kupić 30 bp of sd to stracisz +- 5 bp (oczywiscie biorąc pod uwagę starą cenę).

Patimrok 30-07-2005 10:47

wszystko mi się podoba...

Szymonorius 30-07-2005 10:52

x

X( X( X( X( X( ;( to up date popsuje kompletnie całą grę jakeś soul pointsy jak ja se uhy bede robic?! X( ryby też zbesztane na szczeście gram knightem :wiking: :p ale co powie na to pall? CIPy besztają grę :kat:

wiesiek_16 30-07-2005 11:02

cipsoft dał ciała!!!!
i to okrótnie X(
bede sobie biegl z GSem na pohu, gs bedzie mial czarne hp i mi #&*@# zniknie??!!?? no bez jaj-.-

mort 30-07-2005 12:22

Moze i ten update ma jakies dobre strony ...... ale ja ich cos nie widze :confused:

pawepek 30-07-2005 17:01

Dobre strony:
- Tiquanda
- przez jakis czas wolne expowiska (pacce na dżungle pójdą expić)
- mniej cheaterów
- bardziej realistyczna tibia (podobno dzieki tym rybom...)
- wieksze bezpieczeństwo (bez GSów przy Dwarfen Bridge)
- mozliwosc kupywania run w sklepach

Złe strony:
- palek co 3 hity lata do sklepu po spira
- kanight nie ebdzie mógl trenic i "uzywac" ratów do wzmacniania shielda
- Trzeba ebdzie wybic mase rotów zeby zrobic BP of HMM
- przepelnione expowiska (sorce i druidzie beda chcieli runki robic...)
- brak adrenaliny zwiazanej z loorowaniem GSów itp.
- jezeli runy w sklepach bedą drogie, to druidzi i sorcowie podniosą ceny run robionych przez nich (przykładowo BP of UH w sklepie - 5K, u Druida - 4K

Ellenhorin 30-07-2005 17:12

Dobre strony :
Po pierwsze i najwazniejsze mniej cheaterstwa
Tibia wreszcie bedzie bardziej "dynamiczna" nie bedzie stania pod depo tylko kazdy cos bedzie robil

Zle strony:
Ludzie piszacy *******y ze spear bedzie sie lamal po 1 rzucie i myslacy ze do zrobnia bp hmm bedzie trzeba pol darashi zabic -.-.
tak btw. to skad wy wiecie jak to bedzie wygladalo , aha no tak przecie wy macie kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kontaky z gmami i cipsoftem teraz rozumiem... :baby:

Gufat III 30-07-2005 17:13

Soul Points - czyli już nie będzie można pić manasków za 300k, tak? ROTFL!
Niszczace się Speary - Może palek podczas treningu ma co chwile po spiry biegać? ROTFL!
Ropanie sie na śmieciach itp. - aha czyli nie będzie już trapów podczas wojen? ROOOOTFL!
Bites - Jedyne co w miare ujdzie... Tylko ja sobie za cholere tych robaków wyobrazić nie moge w BP.
Lurowanie - to już całkiem zabije urok gry...

Saint 30-07-2005 17:13

Omg

juz chyba nigdy nie bede gral Palkiem X( i te soul points ?? komu to potrzebne?? lurrowanie tez zwalone pewnie bedzie ;( CipSoft zawsze zwali gre ;( X( by przynajmniej poprawili troche grafe i dorobili troche czarow dla drutka

pawepek 30-07-2005 21:45

Kiedy spytałem kolega o wrażenia na temat update, co sadzi o nadchadzącym update powiedzial mi ze ma mieszane uczucie, powiedzial ze to cos jakby tesciowa wpadla jego samochodem w przepasc (cieszy sie ze straty tesciowe i płacze po samochodzie...) ja podobnie... SUPER, mniej czitów itp, ale gra straci urok, nie bedzie emocj przy przechodzeniu przez dwarfen bridge, nie bedzie mozna palkiem trenic normalnie, bo spiry beda sie zuzywac... ehhh...

<JULO> 30-07-2005 22:11

Ludzie opanujcie sie .......

Update jeszcze nie nadszedl, wiec dopiero zobaczymy jak to bedzie wygladac naprawde.

A co do tych "znikajacych spirów" to niesadze, zeby znikaly po 3 uderzeniach, a po za tym teraz bedzie sie oplacac uzywac nozy, gwiazdek i kamieni, gdyz nie beda znikac od razu, wiec moze expienie palkiem stanie bardziej oplacalne niz dotychczas.

Ale jak to bedzie naprawde to dopiero po update sie dowiemy.

Jahoh 30-07-2005 22:13

Wszystko mi sie nie podoba.
Np. Luring to tez czesc gry, tak samo jak uh-trapy badz zwykle trapy. Ehh..

Podoba mi sie w tym update tylko ta jungla i nowe potworki ktore tam beda :>

master czajoh 30-07-2005 22:36

najgorsze soul pointsy i luring...... noi uh trap. Reszta ujdzie

pawepek 31-07-2005 10:44

mi to update sie podoba, tylko sie boje ze nie ebde mógł normalnie trenic palkiem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.