![]() |
A oto moja wyprawa na POH naprawde jest co obejrzeć !! loot niezły !
http://rapidshare.de/files/3489290/POOOHHHH.rec.html
mam nadzieje ze sie spodoba prosze o comment :) |
Baaaardzo fajny filmik loot nawet niezly,troszke krotko ale nastepnym razem moze idzicie na gs'y albo na Ornamented Shield Quest z jamis blokerem :P,Gz filmiku :D
PS:Ladne hity mieliscie na dragach :D |
up: IDIOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
topic: niezle gz lootu |
Cytuj:
Lol........... sam jestes idiota ja tylko mowie jaki byl loot,przeciez nie mowie ze film zje**** czy cos.....i lepiej sie nie odzywaj -.- |
Cytuj:
To na kij mowisz , przez to odechciewa sie ogladac jak jakis palant zacznie mowic co jest filmie . X( |
idiota
Cytuj:
JA JUZ NAWET FILMIKU NIEZASYSAM bpo sie nieopłaca wypie******laj z tego forum jak ci jeszce raz zobacze jak gdzies napisałes loot to ci qur ****a powiesze za jaja |
Nice Filmik xD
Film godny obejrzenia :D chociaż z pohu filmików pełno xD
-------------------------------------------------------------------------- www.logomedia.pl zarejestruj się i podaj moje ID jako osobę polecającą ... Ci to nic nie da a mi owszem Plz ID : XXXXXX Edit by Dwim Nie zameszczamy linków referencyjnych w postach |
heh
fajne commenty ehhehe. Umieszcze jeszcze inny film B)
|
...
Filmik nie za ciekawy, slabe skille jak na ten lvl ... ;)
|
lol slabe skille
ty myslisz ze to sa slabe skille lolku ?? ja gram na non pvp i sam bys na non pvp niemial lepszych
|
Filmik w porzontku, ale te commenty psuja całą zabawe.... nie potrzeba pisać co było na filmiku i jaki był loot...
Ale gratz filmu. |
Cytuj:
Ejjj dobra nie krzycz laskawie przepraszam wszystkich jesli popsulem wam zabawe ;( a ty laskawie tak na mnie nie naskakuj ..... jeszce raz przepraszam ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
A no racja nie pomyslalem :P EDIT:Moj post juz zedytowany :P |
Farta mieliście z lootem, ale filmik raczej nudny.
@P$celaz Usuń cytat. @Fire Necromacer Wyjdź i wróć ze słownikiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |